برآورد مالی شركتها و سازمانهای مختلف و اثر آن بر تورم
برآورد مالی شركتها و سازمانهای مختلف و اثر آن بر تورم
دسته بندی | اقتصاد |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 52 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 76 |
مقاله برآورد مالی شركتها و سازمانهای مختلف و اثر آن بر تورم در 76 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc
1- مفهوم تورم
تورم یكی از بارزترین پدیده های اجتماعی قرن حاضر است. دامنه تورم آنچنان وسیع و گسترده است كه هیچ كشوری در جهان از آثار و نتایج آن بركنار نمانده است و كشور ما نیز به شدت تحت تأثیر این پدیده خانمانسوز اقتصادی قرار گرفته است. در گذشته تورم بیشتر جنبه محلی و موقت داشته و عللی چون افزایش ناگهانی عرضه طلا و بروز جنگ باعث بوجود آمدن تورم می گردید كه پس از رفع علت، تورم و افزایش قیمتها نیز متوقف می گردید، بدین جهت كشورها عارضه تورم را چندان جدی تلقی نكرده و آن را پدیده ای موقت و زود گذری می پنداشتند. اما در سالیان اخیر تورم به صورت جدی تری مطرح شده و افزایش سریع و روز افزون قیمتها موجب بروز مسائل و مشكلات بسیاری شده است. در چنین شرایطی برای مقابله و مواجها با خطرات ناشی از تورم دولتها دست به اقدامات گوناگون و گاهی عجولانه زدند كه به لحاظ عدم شناخت علل و ریشه های اصلی و تورم، این كوششها چندان موفقیت آمیز نبود. به طوریكه به تدریج این نظریه مطرح شده و قوت گرفت كه دولتها باید تورم را به عنوان یك پدیده نامطلوب ولی اجتناب نایپذیر قبول كنند.
چنین به نظر می رسد كه علت اصلی شكست دولتها در مقابله با تورم عدم آشنائی و شناخت آنها به علل و ویژگیهای اصلی تورم در عصر حاضر است. اشارت رفت كه در گذشته تورم جنبه محلی و موقت داشته و عموماً در یك یا چند منطقه بروز می كرد و بعد از مدت كوتاهی برطرف می شد و ثبات قیمتها دوباره برقرار می گردید.
تا قبل از جنگ جهانی دوم آنچه باعث افزایش قیمتها می شد افزایش ناگهانی عرضه طلا و نقره و پولهای رایج آن زمان بود و همچنین جنگ می توانست سبب ایجاد تورم و افزایشقیمتها گردد مثلاً در قرن شانزدهم پس از كشف قاره آمریكا و پیدایش معادن طلا قیمتها به طور سرسام آور افرایش پیدا كرد با توجه به تجربیات تلخی كه كشورها از دوران ركود اقتصادی داشتند افزایش تدریجی قیمتها را نه تنها یكی از معایب اقتصادی نمی پنداشتند و به عنوان یك پدیده مخرب با آن برخورد نمی كردند بلكه حتی اكثر كارشناسان پولی و مالی افزایش ملایم قیمتها را مفید تلقی كرده و به عنوان علامت رونق اقتصادی می دانستند زیرا به نظر آنها افزایش قیمتها همراه با پیشرفت و اشتغال كامل بود و برعكس كنترل و تنزل قیمتها باعث ركود اقتصادی و افزایش بیكاری می شد. اما اكنون تورم به عنوان یك بیماری اقتصادی كه آثار سوء آن كلیه جنبه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی جامعه را در بر می گیرد مطرح شده است. لذا لازم می آید كه به طور جدی و مستمر با این پدیده برخورد شود.
….
فهرست:
فصل اول
كلیات و طرح تحقیق
مقدمه:
بیان موضوع تحقیق
اهمیت موضوع تحقیق
فرضیه های تحقیق
5- روش تحقیق
6- محدودیتهای تحقیق
7- محتوای تحقیق
8-یافته های تحقیق به شكل
9- مزایا
10- معایب
فصل دوم
زمینه تئوریك بررسی تورم
1- مفهوم تورم
2- تعریف تورم
3- اندازه گیری تورم
4- شاخصهای قیمت
5- شاخص عموی قیمت
6- محاسبه شاخص قیمت
7- اثرات تورم
8- سیاستهای اقتصادی و تورم
9- انواع تورم
10- مسائل اقتصادی و حسابداری ناشی از تورم
11- عوامل گسترش دهنده و بازدارنده تورم
12- تدابیرمربوط به مقابله با آثار تورم
13 -تأثیر تورم برگزارشهای مالی
فصل سوم
تدابیر حسابداری در شرایط تورمی و تعارض موجود با اهداف گزارشگری مالی
1- اهداف گزارشگری مالی
2- گروه بندی استفاده كنندگان از اطلاعات مالی
قوانین ارسال دیدگاه در سایت