مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق با موضوع کرم کارامل دارای 69 صفحه

دسته بندی :شیمی مدیریت 11

مقاله درباره کرم کارامل تحقیق درباره کرم کارامل تحقیق کرم کارامل و تاریخچه

تحقیق با موضوع کرم کارامل دارای 69 صفحه

دسته بندی شیمی
فرمت فایل doc
حجم فایل 116 کیلو بایت
تعداد صفحات 69
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :

تحقیق با موضوع کرم کارامل دارای 69 صفحه در قالب word قابل ویرایش همراه با فهرست مطالب.

قسمتی از متن :

مقدمه:

سالهای زیادی است كه تهیه رنگهای كارامل از انواع هیدراتهای كربن، صنعت مهم و بزرگی به شمار می آید.

هر ساله هزارها تن كارامل تولید و استفاده می شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولی هنوز جزئیات دقیق در مورد كارامل و واكنشهای كه در طول تهیه آن اتفاق می‌افتد، در دسترس نیست. در حقیقت مقالات علمی كمی در مورد روشهای تهیه و یا خواص این مواد وجود دارد.

بخشی از این مسئله ناشی از وضعیت اقتصادی صنایع و نیز به دلیل وجود رقابت شدیدی كه در این زمینه وجود دارد، و در نتیجه بیشتر اطلاعات در صنعت باقی مانده و روشها و دستورالعملها محرمانه مانده است.

از یك قرن پیش رنگهای كارامل برای رنگ كردن نوشابه های شیرین گوناگون به كار می رفتند، با پیشرفت صنایع، محصول بهتر و خالص تری تهیه شده است و اكنون ما به موقعیتی رسیده ایم كه می توانیم بگوییم:

رنگهای كارامل یكی از اجزاء كلیدی در صنایع نوشابه های شیرین هستند.

رنگهای قهوه ای پر رنگ تا قرمز آنها ایده آل را برای نوشابه های كولا و نوشابه های با طعم میوه مثل گیلاس و كشمش سیاه ایجاد می كنند.

پایداری، قدرت امولسیون كنندگی، ویكوزیته كم مقاومت میكروبیولوژی بالای كارامل از مزایای بزرگ آنها برای تولید كنندگان نوشابه ها به شمار می رود.

هیچ جامعه توسعه یافته ای بدون افزوده های غذایی قادر به حیات نیست. افزوده های غذایی در مراكز تولید ماده غذایی یكی از مهم ترین مواد می باشد كه نیاز به ذخیره در تحت شرایط خاص میدارد.

رنگهای باعث جذابیت مواد غذایی می شوند و از طریق احساس دریافت می شوند، وجود آنها در تشخیص سریع و پذیرش نهایی هر فرآورده غذایی مؤثر میباشد.

در ایران در سالهای اول دهه 1360 به دلیل استفاده از رنگهای غیر مجاز در اغلب فرآورده های غذایی ابتدا مصرف رنگ ممنوع شد، ولی با توجه به استفاده گسترده از رنگ این ممنوعیت مؤثر واقع شد و اشكالات فراوانی را ایجاد كرد و با توجه به اینكه مصرف رنگهای طبیعی از نظر مجامع علمی و بین المللی به هر میزان مجاز بود، لذا صاحبان صنایع در جستجوی یافتن منابع طبیعی رنگهای غذایی بودند. تا به امروز كه این رنگهای طبیعی در مقیاس زیادی در صنعت ایران استفاده میشود. لازم به ذكر است كه كارامل یعنی مهمترین عضو تشكیل دهنده كرم كارامل یكی از مواد اصلی این محصول به شمار می رود و جزو رنگ دهنده ها عمل نمی كند.

و…

فهرست مطالب

مقدمه ……………………………………………………………………………………………. 1

تاریخچه ………………………………………………………………………………………… 3

فصل اول:كرم كارامل …………………………………………………………………………. 6

فصل دوم:آزمایشات شیمیایی شیر ………………………………………………………….. 7

فصل سوم:چگونگی تهیه پودر تخم مرغ ………………………………………………… 24

فصل چهارم:كارامل و ویژگیهای آن ………………………………………………………. 31

فصل پنجم:واكنشهای تشكیل كارامل …………………………………………………….. 36

فصل ششم:تهیه كارامل از منابع مختلف …………………………………………………. 40

فصل هفتم:تولید كارامل در صنعت ……………………………………………………….. 49

فصل هشتم:فرآیند تولید كرم كارامل و آزمایشات میكروبیولوژی آن ……………….. 51

فصل نهم:انبار و تأسیسات …………………………………………………………………. 57

فصل دهم: اصول طراحی حرارتی و هزینه یابی ……………………………………….. 61

پیوست

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: