مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق درباره آب پنیر در قالب word

تحقیق درباره آب پنیر در قالب word دارای 64 صفحه

تحقیق درباره آب پنیر در قالب word

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 66 کیلو بایت
تعداد صفحات 64
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :
تحقیقدرباره آب پنیردر قالب word دارای 64 صفحه.
بخشی از متن :
مقدمه
تعریف: آب پنیر whey بخش آبكی و جدا شده از شیر است كه معمولا بر اثر اضافه كردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده كه بدنبال انعقاد شیر كامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشك آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده می‌شود».
در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشكیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد كلوئیدی همراه با كازئین است در حالیكه آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاكتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است.
كل ماده جامد آب پنیر معمولا بین 5/6-6 % و BOD آن 32000 یا بیشتر می‌باشد. تركیبات آب پنیر در جدول زیر آمده است:
جدول 1-1 تركیبات تقریبی آب پنیر ( درصد)
فهرست مطالب
مقدمه 1
انواع آب پنیر 6
آب پنیر شیرین 6
آب پنیر اسیدی متوسط: 6
آب پنیر اسیدی: 6
تركیب و ماهیت انواع آب پنیر 7
پروتئین‌های آب پنیر 9
فوائد پروتئین‌های آب پنیر 11
مصارف پروتئین‌های آب پنیر 14
روشهای حذف و بكارگیری آب پنیر 16
كاربردهای آب پنیر 19
1- تهیه لاكتوز از آب پنیر 20
مراحل فرایند 20
ب) جدا سازی لاكتوز: 22
ج) خشك كردن: 23
2) كاربرد آب پنیر در اسید لاكتیك 24
تولید اسید لاكتیك از آب پنیر: 25
خلاصه فرآیند 26
3- كاربرد پودر آب پنیر در بستنی 27
4) تهیه پروتئین تك یاخته 29
خواص تغذیه ای: 30
میكروارگانیسمهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تك یاخته: 31
مخمرهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تك یاخته: 32
تولید SCP از آب پنیر: 33
5) تولید نوشابه گاز دار از آب پنیر 33
انواع نوشیدنی‌های حاصل از آب پنیر 35
ج) نوشیدنی‌های بر طرف كننده عطش و حاوی گاز 41
6) كاربرد آب پنیر در غنی سازی ارزش غذایی كاه گندم 44
نوشیدنی‌های آب پنیر 46
1- نوشیدنی بر پایه آب پنیر طبیعی: 47
دیگر روشهای تولید نوشیدنی بر پایه آب پنیر: 53
كاربرد آب پنیر در تهیه نوشابه در ایران 55

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: