دانلود تحقیق اهمیت و جایگاه مطالعه 28 ص

دانلود اهمیت و جایگاه مطالعه 28 ص تحقیق اهمیت و جایگاه مطالعه 28 ص مقاله اهمیت و جایگاه مطالعه 28 ص اهمیت و جایگاه مطالعه 28 ص
دسته بندی | آموزشی |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 28 |
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 28 صفحه
كتابخانه باب دانایی است و دانایی توانایی است.
توانایی برای كسب پیروزی،سعادت و افتخار.
مقدمه ضرورت مطالعه و به تبع آن، اشاعه اطلاعات در جوامع امروزی، جایگاه ویژهای دارد و دراین میان توصیفگران و تسهیل كنندگان امر اطلاع رسانی، كسانی جز كتابداران و متخصصاندانششناسی نمیباشند، اما افسوس كه تا به امروز آن شأن واقعی را نیافته و هنوز بسانجزیرهای ناشناخته در تلاطمی از ابهامات پیش پا افتاده، سردرگمند و ناپیدا.
اگر اطلاعات نیازاست، كتابدار و دانششناس، ضرورت است و اطلاعات و اطلاع رسانی لازم و ملزم همدیگرند.
كتابداری عبادت است زیرا كتابخانهها در رویارویی با مردم و خدمت به جامعه معنا و مفهومواقعی خود را مییابند.
كارهای كتابدار بكلی وسیلهایست برای رسیدن به یك هدف و این هدفخدمت است و غیر از كتابدار متخصص از كس دیگری ساخته نیست و كس دیگری نمیتواندجای او را بگیرد.
(عماد خراسانی، 1379، ص 4) فلذا بر آن شدیم تا مقالهای در شناخت جایگاه مهم كتابخانهها، بویژه كتابخانههای عمومیو ضرورت اطلاعات و نقش منحصر به فرد كتابداران در ترغیب و ترویج فرهنگ عادت بهمطالعه، ارایه نماییم، انشاءاللّه كه مثمرثمر واقع شود.
كتابخانه كتابخانه باب دانایی است و دانایی توانایی است.
توانایی برای كسب پیروزی، سعادت وافتخار.
كتابخانهها وسیله ایجاد انگیزه و ترغیب و پیشرفت تمایل به مطالعه و «اشاعه فرهنگ عادتبه مطالعه» هستند.
كتاب، یك رسانه گروهی است كه در آن مطالبی ضبط شده و قابل انتقالمیباشد و بازیابی مطالب آن از نظر زمان و مكان محدودیت ندارد.
آموزش بعنوان مقدسترینفعالیت آدمی و یادگیری بعنوان عالیترین فرصت در زندگی و كتاب بعنوان ممتازترین ابزارارتباط و مبادله دانش بشری در طول تاریخ مطرح بوده و هست.
در تاریخ، كتاب هموارهبعنوان عامل اصلی انتقال دانش و اندوختههای بشری شناخته شده و از اركان مهم تعاملفرهنگها و اندیشههای مردمان و جوامع در همه ادوار تاریخی میباشد.
از دیرباز حتی دردورانهایی كه هنوز كاغذ پس از چاپ وارد عرصه زندگی انسان نشده بود و كتابها بر پیوستآهو و نظایر آن نوشته میشد، باز هم كتاب از جایگاهی رفیع و تعیین كننده در انتقال طولی وعرضی علوم برخوردار بوده است.
بخش عمدهای از تثبیت و ماندگاری دانش و فرهنگ،مرهون كتاب است.
كتاب، دریچهای است به سوی جهان شگفتانگیزعلم و معرفت و مطالعهراهی است بسیار ساده و عملی برای پرورش استعدادهای خدادادی انسان، و آموزش علوم وفنونی است كه او را در مسیر رشد و تكامل راهنمایی میكند.
اگر بتوانیم مطالعه را در انسان بهصورت عادت درآوریم، دیگر ارتباط او با جهان دانش و آگاهی سخت نخواهد بود و بدون هیچدشواری و زحمتی، خواهد توانست از راه مطالعه، درك و اندیشة خود را نسبت به جهانهستی رشد و تعالی بخشد.
بر این اساس برای حفظ و صیانت از فرهنگ ملی و دستیابی بهتوسعة فرهن
قوانین ارسال دیدگاه در سایت