فرآیند تولید سیوسی و کالباس

فرآیند تولید سیوسی و کالباس
دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 179 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 15 |
بخشی از متن:
سوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخکرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه میشود. معمولاً روی سوسیسها، نوعی پوشش قرار میگیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه میکردند. امروزه جنس این رویهها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، میباشد. سوسیسها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند. سوسیس هاsausages: سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن((saussich که خود از واژه لاتـیـن (salsus )به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس (kielbasa)در واقــــع یـک نـوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.
فهرست مطالب:
مقدمه
- مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
- انواع سوسیس و کالباس
- مراحل تولید سوسیس و کالباس
- آشنایی با برخی از دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس (سپراتور) بادر
- دستگاه کاتر
- چرخه تولید سوسیس و کالباس
- اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها
- منبع
قوانین ارسال دیدگاه در سایت