مراحل تولید پنیر

مراحل تولید پنیر
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 434 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 13 |
در این پاورپوینت به شرح مراحل انواع پنیر (پنیر سفید-پنیر خامه ای) در 13 اسلاید که شامل عکسها و تصاویر مربوطه می باشند پرداخته ایم.
لبنیات یكی از نیازهای اولیه انسانها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است… .
به طور متوسط برای تولید یك كیلو پنیر،14 تا 25 لیتر شیر پاستوریزه مصرف میشود… .
اساس پنیر چیست؟
هر نوع شیری كه برای پنیرسازی مورد استفاده قرار میگیرد اعم از شیر گاو،بز،گوسفند،بوفالو،شتر،گاومیش و … باید دارای 5 تركیب اصلی یعنی آب،لاکتوز،چربی،پروتئین و مواد معدنی باشد… .
چگونه پنیر ساخته میشود؟
در تولید پنیر 8 مرحله صورت میگیرد كه همه آنها به منظور دستیابی به 3 هدف اصلی انجام میشود… .
مراحل درست کردن پنیر:
مرحله یك:افزودن اسید و آنزیم: باكتریهای مولد اسید و آنزیمهای مشتق شده از دیواره معده حیوانات شیرده كه موسوم به رنت است به شیر افزوده میشود… .
مرحله دو:برش دادن: دلمه تشكیل شده را به قطعات کوچکتر برش میدهند تا آب كمتری داخل آن باقی بماند.با این كار بیشتر آبپنیر از دلمه خارج میشود… .
مرحله سه:… .
تكنولوژی تولید پنیر سفید فتا به روش Whey less… .
فرایند تولید كوارك(لبنه)
1- شیر خشك + خامه یا آب + كره یا آب + چربی ها
2- افزودن تركیبات پودری پروتئینی
3-… .
فرایند تولید پنیر خامه ای
1- كوارك آماده شده
2- پیش گرم کردن
3- افزودن استابلیزر رنگ و سایر افزودنیها
4- و… .
مراحل تولید پنیر سفید UF به ترتیب شامل :
– آزمایش سلامت شیر
– دریافت شیر
– خنک سازی
– و… .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت