پاورپوینت آشنایی با اختلال آفازی
پاورپوینت آشنایی با اختلال آفازی
پاورپوینت آشنایی با اختلال آفازی در ۳۲ اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۳۲ |
حجم | ۴۱۸۴ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت آشنایی با اختلال آفازی در ۳۲ اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
آفازی مادرزادی
ضوابط تشخیصی آفازی مادرزادی
سببشناسی آفازی مادرزادی
آفازی اکتسابی
نشانهشناسی آفازی اکتسابی
خاموشی اکتسابی
دیدگاه کلاسیک آفازی
بخشی از متن
مقدمه
آفازی، یکی از بیماریهای مغزی است که بحثهای بسیاری را به دنبال داشته و دارد. معمولا این بیماری بر اثر آسیب ناحیه جلو کورتکس که به نام "ناحیه تکلم" مشهور است، به وجود میآید. این آسیب در قسمت نیمکره چپ مسلط مغز، در افراد راستدست و در نیمکره مسلط راست مغز، در افراد چپدست رخ میدهد. تعدادی از روانشناسان و روانپزشکان چند نوع آفازی را مشخص کردهاند. مثلا نوعی آفازی حرکتی که عبارت است از ناتوانی در بیان حروف، لغات و یا جملات. نوع دیگر، آفازی حسی است که نشاندهنده ناتوانی فرد در فهم معنی، مفهوم لغات و جملات است. شکل دیگر آن الکسیا نام دارد که شامل عدم قدرت درک زبان و نوشته میشود و نوع چهارم، اگرافیا است که در این حالت فرد قادر به برگرداندن علایم کلامی یا کلام شفاهی به علایم نوشته یا کلام کتبی نیست.
البته انواع دیگری از اختلالات تکلمی وجود دارد که مربوط به آفازی میشود. با آنکه میگویند هر نوع آفازی، نتیجه آسیب یک قسمت مشخص از ناحیه جلوی مغز است، ولی در تحقیقات مفصلی که شوئل(Shuell) و همکارانش در سال ۱۹۷۴ انجام دادند به این نتیجه رسیدند که آفازی شامل گروهی از اختلالات مشخص نیست؛ بلکه نوعی اختلال کلی و تعمیمیافته کلامی است که گاه با عدم شنوایی لغات یا گیجی و عدم شناخت زبان نوشته و یا انواع دیگر آفازی توأم میشود. آنها مینویسند:«به نظر ما، آفازی در اصل نوعی اختلال تکلم است که ممکن است با اختلالات مختلف ادراکی، حسی و حرکتی و با آسیب مغزی توأم باشد.»
بیمار مبتلا به آفازی، اختلالات کلی در لغات، قدرت درک، ارائه پیامها و علایم کلامی دارد. آسیب قسمت جلوی مغز، ممکن است در اثر ایجاد مانعی در گردش خون مثل لخته شدن باشد که معمولا به دلیل باریک شدن مویرگهای خون و کند شدن سرعت جریان خون ایجاد میشود و یا ناشی از غدههای مغزی، بیماریهای عفونی و ضربههایی باشد که از محیط به مغز فرد وارد میشود. این بیماری در هر سنی ممکن است رخ دهد ولی بیشتر در سنین پیری مشاهده میشود. بیمار آفازیک معمولا از ناتوانی خود در استفاده از کلام، آگاه است و به این علت، اغلب احساس محرومیت، اضطراب و افسردگی میکند؛ شدت این حالات به قدری است که گاهی آنان را با بیماران پسیکوتیک اشتباه میگیرند. البته آفازی غالبا با علایم اولیه اختلال مغزی(مانند اختلال در حافظه و جهتیابی) توأم است.
و …
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت