پاورپوینت روش فرآوری زیتون
پاورپوینت روش فرآوری زیتون
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.213 مگا بایت |
تعداد صفحات | 8 |
در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر همراه با تصاویر جذاب و مرتبط پرداخته ایم.
ارقام زیتون: زیتون دارای ارقام بسیار زیاد و متنوعی است مثلا ارقام کنسروی ،ارقام روغنی و ارقام دو منظوره
مسلما برای تهیه یک زیتون خو ب و مرغوب بهتر است از ارقام کنسروی مثل مانزالیا،کنسروالیا،سویلانا… و یا حد اقل ارقام دو منظوره استفاده شود
زمان برداشت : معمولا اکثر ارقام کنسروی از اوایل تا اواسط شهریور ماه آماده برداشت هستند … .
دو علامت زیر بهترین زمان برداشت زیتون را مشخص میکند:
اول- زمانی که رنگ میوه زیتون از سبز تیره خارج شده و متمایل به رنگ سفید گردید
دوم- یک یا دو عدد میوه زیتون را از درخت جدا کرده سپس دمگل میوه را از بیخ میوه جدا کنید و با دو انگشت به ته میوه فشار بیاورید اگر قطره ای کوچک و شیری رنگ خارج … .
روشهای تلخی زدائی زیتون کنسروی:
1 – روش سنتی:میوه های زیتون را با استفاده از تیغ برش زده یا بوسیله ضربه میشکنیم (لازم نیست هسته شکسته شود) سپس میوه های شکسته را در اب ریخته چند روز صبر میکنیم … .
2 -روش صنعتی:
الف_ زمان برداشت : در روش صنعتی هم تشخیص زمان مناسب برداشت از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا اگر زیتون را زود برداشت کنیم دانه های زیتون فاقد روغن کافی بوده و محصول نهایی کاملا بی مزه خواهد شد و اگر … .
ب: روش تهیه محلول سود 1.5 الی 2 درصد
برای تهیه یک لیتر محلول 1.5 الی 2 درصد سود 15 الی 20 گرم سود جامد که … .
چه مقدار محلول سود مورد نیاز است و چگونه محلول را تهیه می کنند؟
معمولا به ازای هر کیلوگرم زیتون نیم کیلوگرم محلول سود 1.5 تا 2 درصد لازم است . ( دانه های زیتون باید کاملا در محلول سود غوطه ور شوند)
.پس ابتدا مقدار اب را مشخص کرده در یک ظرف پلاستیکی می ریزیم
و… .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت