پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینكل (1979)
پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینكل (1979)
دسته بندی | پرسشنامه |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 13 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 4 |
پرسشنامه ی بازخوردهای خوردن
پرسشنامه بازخوردهای خوردن[1] گارنر و گرفینكل[2] (1979) در سطح وسیعی به عنوان یك ابزار غربالگری خودسنجی برای نشانه ها و ویژگی های بیمارگونه خوردن به كار می رود و كارآمدی آن در شناسایی بی اشتهایی روانی و پراشتهایی روانی، تایید شده است. EAT می تواند به عنوان مناسب ترین ابزار برای ارزیابی میزان “نتیجه” در گروه های بالینی یا ابزار غربالگری در گروه های غیربالینی به كار برده شود………………….
سه مؤلفه: 1. رژیم لاغری[1]: به اجتناب از غذاهای چاق كننده و اشتغال ذهنی با لاغرتر بودن مربوط میشود. 2. پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا[2]: افكار مربوط به غذا و به همان نسبت پراشتهایی را بررسی می كند. 3. كنترل دهانی[3]: كنترل خوردن و فشاری را كه فرد از سوی دیگران برای افزایش وزن ادراك میكند را بررسی می كند. …………..
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
ویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه)
تعداد گویه ها: 20
تعداد مولفه: مولفه دارد (ذکر شده در معرفی پرسشنامه)
روایی و پایایی: دارد (داخلی و خارجی)
نحوه نمره گذاری: دارد
منبع: دارد (به شیوهAPA)
نوع فایل: WORDو قابل ویرایش با فرمت doc
قوانین ارسال دیدگاه در سایت