احداث واحد تولید ترشی و خیارشور
احداث واحد تولید ترشی و خیارشور
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 231 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 29 |
چکیده :
هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحد های فعال و در دست احداث، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.
طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 1 میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 700 میلیون تومان و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 33.7 میلیارد تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت كمتر از 6 ماه برگشت می یابد . لیكن برآورد های اقتصادی به شدت تابع قیمت فصلی مواد اولیه می باشد و توانایی رقابت با شركت های دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است.
احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، خوزستان و همدان و اردبیل که از نقطه نظر راه های ارتباطی و امکانات شهرک های صنعتی و بعلاوه نزدیکی به بازار مصرف از مزیت نسبی برخوردار هستند، پیشنهاد می شود.
شرایط واردات و صادرات :
استانداردهای ملی و جهانی :
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز :
فرآیند تولیدترشی و خیار شور :
قوانین ارسال دیدگاه در سایت