مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشك

دسته بندی :مدیریت مدیریت 27

بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشك

دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 204 کیلو بایت
تعداد صفحات 220
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مقدمه

تحقیق‌ برای‌ افزایش‌ صادرات‌ غیرنفتی‌ كه‌ در كشور ما امری‌ الزامی‌است‌. دراین‌ مورد گرچه‌ در مقاطع‌مختلف‌ زمانی‌ چه‌ قبل‌ و چه‌ بعد از انقلاب‌ تحقیقاتی‌ انجام‌ شده‌ است‌ اما اقدامات‌ مؤثری‌ آنچنانكه‌ باید و شایدهنوز صورت‌ نگرفته‌ است‌. تجربه‌ كشورهای‌ موفق‌ در امر توسعه‌ اقتصادی‌ نشان‌ داده‌ كه‌ تجارت‌ خارجی‌ نقش‌بسیار مهم‌ و تعیین‌ كننده‌ای‌ در فرایند توسعه‌ این‌ كشورها ایفا كرده‌ و به‌ طور قطع‌ می‌توان‌ گفت‌ كه‌ هیچ‌كشورتوسعه‌ یافته‌ و تازه‌ صنعتی‌ شده‌ای‌ را نمی‌توان‌ یافت‌ كه‌ بدو توسعه‌ تجارت‌ و تكیه‌ بر صادرات‌ خود به‌ این‌امر نایل‌ شده‌ باشد. الگوی‌ توسعه‌ متكی‌ به‌ صادرات‌ امروزه‌ تقریباً در میان‌ اكثر كشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ به‌صورت‌ مدل‌ غالبی‌ درآمد است‌ و از این‌ رو مشاهده‌ می‌كنیم‌ كه‌ طی‌ 1980 بسیاری‌ از این‌ كشورها بسوی‌خصوصی‌ سازی‌ و كاهش‌ دخالت‌های‌ دولت‌ در اقتصاد، مقررات‌ زدایی‌، آزادسازی‌ تجاری‌، تلاش‌ در جهت‌جلب‌ سرمایه‌های‌ خارجی‌ و به‌ طور كلی‌ در جهت‌ حاكمیت‌ عناصر اقتصاد بازار اهتمام‌ كرده‌اند. نظریه‌ تجارت‌به‌ عنوان‌ متور رشد اقتصادی‌ دارای‌ مخالفین‌ و موافقین‌ زیادی‌ است‌. پر بیش‌ و سنیگر از جمع‌ مخالفان‌ این‌نظریه‌ بویژه‌ در كشورهای‌ درحال‌ توسعه‌ بوده‌اند و دلیل‌ این‌ امر را تخریب‌ رابطه‌ مبادله‌ تجاری‌ این‌ كشورهامی‌دانند زیرا این‌ كشورها صادر كننده‌ مواد خام‌ و وارد كننده‌ محصولات‌ نهایی‌ می‌باشند و قیمت‌ مواد خام‌نسبت‌ به‌ محصولات‌ نهایی‌ روز به‌ روز در حال‌ كاهش‌ است‌ برخی‌ دیگر از نظریه‌پردازان‌ اقتصادی‌ همانندریكاردو، هگچر اهلین‌ و كروگمن‌ از موافقین‌ رابطه‌ مثبت‌ بین‌ رشد اقتصادی‌ و تجارت‌ خارجی‌ بوده‌ و دلیل‌ این‌امر را عمدتاً در مزیت‌های‌ نسبی‌ و فراوانی‌ نسبی‌ عوامل‌ تولید در بین‌ كشورهای‌ مختلف‌ می‌دانند اما نكته‌ این‌است‌ كه‌ به‌ مرور زمان‌ و بویژه‌ پس‌ از جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ از تعداد مخالفین‌ كاسته‌ شده‌ و بر تعداد موافقین‌ افزوده‌شده‌ است‌ به‌ دیگر سخن‌ دیدگاه‌ صاحبنظران‌ در مورد نقش‌ مثبت‌ و مؤثر تجارت‌ خارجی‌ در رشد اقتصادی‌روز به‌ روز خوشبینانه‌تر شده‌ و آنرا به‌ یك‌ اصل‌ تبدیل‌ می‌نمایند.

1-1 مقدمه 2

2-1 ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌ 5

3-1 اهداف تحقیق 8

4- 1 فرضیات تحقیق 8

5-1 كاربردهای انجام تحقیق 9

6-1 پیشینه تحقیق 9

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات كشاورزی 9

فصل اول

بخش اول 17

1-2 مقدمه‌ 17

2-2 تاریخچه‌ 18

3-2 خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ زیره‌ سبز 18

1-3-2 ویژگیهای‌ عمومی‌ 18

2-3-2 ارقام‌ زیره‌ سبز 20

3-3-2 زیستگاه‌ و پراكنش‌ 20

1-4-2 مصارف خوراكی و ارزش غذایی 25

2-4-2 اهمیت‌ دارویی‌ 26

5-2 سایر كاربردهای‌ زیره‌ سبز 26

6-2 ویژگیها وروشهای‌ كشت‌ زیره‌ سبز 27

1-6-2 كاشت‌ 29

3-6-2 داشت‌ 30

3-6-2 برداشت‌ 31

7-2 آفات‌ و امراض‌ 32

8-2 خصوصیات‌ زرشگ‌ 33

9-2 تاریخچه‌ زرشك‌ 34

10-2 خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ و پراكنش‌ جنس‌ زرشك‌ 35

1-10-2 ویژگیهای‌ عمومی‌ 35

2-10-2 گونه‌های‌ زرشگ‌ 35

3-10-2 زیستگاه‌ و پراكنش‌ 38

11-2 مصارف‌ خوراكی‌، ارزش‌ غذایی‌ و اهیمت‌ دارویی‌ زرشك‌ 39

1-11-2 مصارف‌ خوراكی‌ و ارزش‌ غذایی‌: 40

2-11-2 اهمیت‌ دارویی‌ 40

12-2 سایر كابردهای‌ زرشك‌: 41

13-2 ویژگیها و روشهای‌ پرورش‌ زرشك‌ بیدانه‌ 42

1-13-2 كاشت‌ و تكثیر 44

2-13-2 داشت‌ 45

3-13-2 برداشت‌ 46

14-2 آفات‌ و امراض‌ زرشك‌ 48

بخش دوم 51

1-2 تعریف بازار 51

2-2 طبقه بندی بازارهای مختلف 51

1-2-2 طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: 51

2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مكانی: 52

3-2 تعریف بازاریابی 52

4-2 ابعاد مختلف بازاریابی 55

1-4-2 بازاری گرائی 56

2-4-2 بازار شناسی 56

3-4-2 بازاریابی 56

4-4-2 بازار رسانی 57

5-4-2 بازار گردی 57

6-4-2 بازار سنجی 57

7-4-2 بازار داری 58

8-4-2 بازار گرمی 58

9-4-2 بازار گردانی 58

5-2 عناصر قابل كنترل و موثر بر بازاریابی 59

6-2 تاریخچه بازاریابی 59

7-2 مفاهیم اساسی بازاریابی 62

8-2 ع
وامل موثر در بازاریابی 63

1-8-2 فروشندگان اولیه 63

2-8-2 واسطه‌های بازاریابی 64

1-2-8-2 دلالان 64

2-2-8-2 واحدهای توزیع فیزیكی 64

3-2-8-2 آژانسهای خدمات بازاریابی 65

4-2-8-2 واسطه‌های مالی 65

3-8-2 مشتریان 65

4-8-2 رقبا 66

5-8-2 جوامع 67

9-2 مفهوم جدید بازاریابی 67

10-2 تئوریهای رفتار خریدار 68

1-10-2 تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68

2-10-2 تئوری روان شناسی (psychogical) 69

1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار 69

1-1-2-10-2 شناخت اشكال 69

2-1-2-10-2 جستجو برای اطلاعات 70

3-1-2-10-2 ارزیابی كردن خط مشی‌های مختلف (عمل تصمیم گیری) 71

11-2 مفهوم بازاریابی محصولات كشاورزی 72

12-2 اهمیت بازاریابی محصولات كشاورزی 73

13-2 عملیات بازاریای 75

1-13-2 فعالیت‌های مبادله ای 75

2-13-2 فعالیت‌های فیزیكی 76

14-2 سازمان بازاریابی 78

15-2 فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات كشاورزی 80

1-15-2 جمع آوری اطلاعات 80

2-15-2 حمل و نقل 81

3-15-2 درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات 82

4-15-2 بسته بندی و تبدیل محصولات 83

5-15-2 انبارداری 85

6-15-2 تبلیغات 85

7-15-2 اعتبار 85

8-15-2 قیمت گذاری 86

16-2 شبكه‌های بازاریابی 87

1-16-2 خرده فروشان 87

2-16-2 عمده فروشان 87

3-16-2 سلف خران 88

4-16-2 میدان داران 88

5-16-2 سایر موارد 88

17-2 اهداف بازاریابی محصولات كشاورزی 89

1-17-2 آنچه به عهده دولت می‌باشد 89

2-17-2 آنچه بر عهده تولید كننده می‌باشد 90

18-2 نقش شركتهای تعاونی در بازاریابی 91

19-2 مسیر بازاریابی 91

20-2 هزینه‌های بازاریابی 92

21-2 حاشیه بازاریابی 93

24-3- كارایی بازاریابی 94

23-2 مدل‌های حاشیه بازاریابی 96

1-23-2 الگوی مارك- آپ (Mark up Model) 96

2-23-2 الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97

3-23-2 الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97

4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98

24-2 شفافیت بازار 99

25-2 برخی مشكلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات كشاورزی 99

فصل سوم

1-3 مقدمه 103

2-3 روش تحقیق 103

3-3 روش جمع آوری اطلاعات 103

4-3 منابع اطلاعات ثانویه 104

5-3 منابع اطلاعات اولیه 105

6-3 جامعه آماری 105

7-3 نمونه آماری 105

فصل چهارم

1-4- مقدمه 108

2-4- اهمیت اقتصادی زیره 108

1-2-4- كشورهای وارد كننده و صادر كننده زیره 110

2-2-4- روند تولید و صادرات زیره 110

3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق 114

4-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید كنندگان زیره 115

1-4-4 ویژگی‌های سنی 115

2-4-4 سطح تحصیلات 116

3-4-4 وضعیت مالكیت اراضی 117

5-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره 118

1-5-4 ویژگی‌های سنی 118

2-5-4 سطح تحصیلات 119

1-6-4 ویژگیهای سنی 120

2-6-4 سطح تحصیلات 120

7-4 انواع بازارهای زیره 121

1-7-4 بازار سر مزرعه 122

2-7-4 بازار عمده فروشی 124

3-7-4 بازار خرده فروشی 126

8-4 سازمان بازاریابی زیره 127

1-8-4 عمده فروشان 128

2-8-4 خریدران محلی 129

3-8-4 نمایندگان عمده فروش 129

4-8-4 میدان داران 130

5-8-4 دلالان 130

6-8-4 خرده فروشان 131

9-4 عملیات بازاریابی زیره 131

1-9-4 حمل و نقل 131

2-9-4 درجه بندی 132

3-9-4 استاندارد 133

1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره 133

2-3-9-4 ویژگی‌های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: 134

4-9-4 بسته بندی 134

5-9-4 اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: 135

5-9-4 انبارداری 135

10-4 اعتبار 135

11-4 مسیر بازاریابی زیره 137

1-11-4 مسیرهای اصلی بازاریابی زیره 138

12-4 قیمت گذاری 138

13-4 حاشیه بازاریابی 139

14-4 هزینه بازاریابی 141

15- 4 سود بازاریابی 144

16-4 ضریب هزینه بازاریابی 145

17-4 ضایعات 146

18-4 عدم كارایی بازاریابی 147

19-4 شفافیت بازار 148

20-4 ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید كنندگان زرشك 149

1-20-4 ویژگی‌های سنی 149

2-20-4 سطح تحصیلات 150

3-20-4 وضعیت مالكیت اراضی 151

21-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشك 152

1-21-4 ویژگیهای سنی 152

2-21-4 سطح تحصیلات 153

22-4 ویژگی‌های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشك 153

1-22-4 ویژگی‌های سنی 153

2-22-4 سطح تحصیلات 154

23-4 انواع بازارهای زرشك 155

1-23-4 بازار سر مزرعه 156

2-23-4 بازار خرده فروشی 158

24-4 سازمان بازاریابی 160

1-24-4 عمده فروشان 160

2-24-4 خریداران محلی 161

3-24-4 نمایندگان عمده فروش 162

4-24-4 میدان داران 162

5-24-4 دلالان 163

6-24-4 خرده فروشان 163

25-4 عملیات بازاریابی زرشك 164

1-25-4 حمل و نقل 164

2-25-4 درجه بندی 164

3-25-4 استاندارد 166

4-25-4 بسته بندی 168

5-25-4 انبارداری 168

26-4 اعتبار 169

27-4 مسیر بازاریابی زرشك 170

28-4 قیمت گذاری 171

29-4 حاشیه بازاریابی 172

30-4 هزینه‌های بازاریابی 173

31-4 سود بازاریابی 177

32-4 ضریب هزینه بازاریابی 179

33-4 ضایعات 179

34-4 عدم كارایی بازاریابی 182

35-4 شفافیت بازار 183

36-4 مشكلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشك 184

فصل پنجم

1-5- مقدمه 188

2-5 نتایج و بحث 188

3-5 پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشك 198

منابع 205

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: