مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی و کنترل داخلی شرکت سهامی خاص گلهار

بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی و کنترل داخلی شرکت سهامی خاص گلهار

دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل docx
حجم فایل 81 کیلو بایت
تعداد صفحات 107
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی وكنترل داخلی شركت سهامی خاص گلهار

چكیده تحقیق

در این تحقیق به بررسی سیستم های كنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش) شركت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وكارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وكشاورزی -شناخت شركت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شركت مذبور می باشد.

روش تحقیق به این صورت كه با مراجعه به شركت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شركت بدست امد.

در این كار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و… هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عكس ان محصول هم در تحقیق لحاظ شده است.

استفاده از سایت مربوط به این شركت هم كمك موثری به ما در جمع اوری اطلاعات نموده است.

فهرست مطالب:

چكیده تحقیق ……………………………………………………………………………………. 11

فصل اول: طرح تحقیق

مقدمه……………………………………………………………………………………………….. 12

بیان مسئله………………………………………………………………………………………… 13

اهمیت موضوع …………………………………………………………………………………. 13

اهداف تحقیق ……………………………………………………………………………………. 14

اهداف كلی تحقیق……………………………………………………………………………….. 14

اهداف جزئی تحقیق …………………………………………………………………………… 14

سوالات اساسی ………………………………………………………………………………… 15

تعریف واژه های تحقیق …………………………………………………………………….. 16

فصل دوم: پیشینه تحقیق

اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه …………………………………………………………….. 16

پروتئین گوشت …………………………………………………………………………………. 17

چربی گوشت…………………………………………………………………………………….. 20

ویتامین های گوشت…………………………………………………………………………… 22

مواد معدنی گوشت…………………………………………………………………………….. 22

هیدرات های كربن گوشت…………………………………………………………………… 24

گوشت به عنوان یك منبع انرژی………………………………………………………….. 24

مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیك )………………………………………………….. 25

تاریخچه صنعت…………………………………………………………………………………. 26

اهمیت غذایی سوسیس و كالباس ………………………………………………………… 30

انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران……………………………………. 30

هیات مدیره از سال 1380 الی 1382 ………………………………………………….. 31

هیات مدیره ازسال 1384 الی 1386 …………………………………………………. 31

هیات مدیره از سال 1386 الی 1387 …………………………………………………… 32

مشكلات ساختاری …………………………………………………………………………… 33

مدیری موفق است كه ……………………………………………………………………… 35

خلاصه از اخبار و فعالیتهای انجمن و تعاونی درسالهای اخیر……………….. 36

خبرهایی از كارخانه های عضو انجمن ………………………………………………… 37

اعضاء هیات مدیره چه كسانی هستند…………………………………………………… 39

اعضاء انجمن چه كسانی هستند…………………………………………………………… 39

هدف تشیكل ……………………….. ………………. ………………… …………… …… ……… 40

ادویه را بشناسیم………………………………………………………………………………. 40

تاریخچه تجارت ادویه ……………………………………………………………………….. 41

200 سال قبل از میلاد تا 1200 میلادی ………………………………………………. 42

فصل سوم: جمع اوری داده ها و اطلاعات

تاریخچه شركت سهامی خاص گلهار……………………………………………………. 44

تعریف شركت سهامی ……………………………………………………………………….. 44

شركت سهامی خاص………………………………………………………………………….. 45

سرمایه شركت سهامی خاص …………………………………………………………….. 45

ثبت شركت سهامی خاص……………………………………………………………………. 46

مشخصات شركت سهامی خاص ………………………………………………………… 47

اساسنامه …………………………………………………………………………………………. 47

اساس نامه شركت سهامی خاص گلها ر……………………………………………….. 49

سرمایه ………………………………………………………………………………………….. 49

سرمایه شركت گلهار ………………………………………………………………………… 50

انتخاب مدیران و مدت ان …………………………………………………………………… 51

بیلان – ترازنامه …………………………………
……………………………………………. 54

بیلان وترازنامه شركت گلهار ……………………………………………………………… 56

سودوزیان شركت …………………………………………………………………………….. 58

حساب سود وزیان شركت گلهارسال 86 …………………………………………… 58

فصل چهارم :تجزیه وتحلیل داده ها

هدف تشكیل شركت گلهار مشهد ………………………………………………………… 58

میزان تولید كارخانه بر اساس ظرفیت اسمی آن ………………………………….. 59

استانداردهای تولید محصول در شركت گلهار ……………………………………… 59

شركت برای بهبود كیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟…………….. 60

به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟ ………………………………… 61

سیستمها وكنترلهای حسابداری …………………………………………………………. 62

اهداف مهم كنترلهای داخلی…………………………………………………………………. 63

سیستم حقوق و دستمزد كارخانه گلهار ………………………………………………. 64

سیستم حسابداری كارخانه گلهار………………………………………………………… 64

انبارداری كارخانه گلهار…………………………………………………………………….. 65

تولید وفروش كارخانه گلهار……………………………………………………………….. 65

نكات كلی و اصولی در طراحی سیستمها ……………………………………………… 65

اجزاء سیستم حسابداری…………………………………………………………………….. 68

استقرار سیستم حسابداری و تجدید نظر در آن…………………………………….. 70

تجزیه و تحلیل سیستم …………………………………………………………………….. 70

طراحی سیستم ………………………………………………………………………………… 71

اجراء سیستم ……………………………………………………………………………………. 72

سیستم پردازش الكترونیكی داده ها (‌ سیستم كامپیوتری )……………………… 73

سیستم حقوق و دستمزد ……………………………………………………………………. 82

اهمیت سیستم ………………………………………………………………………………….. 82

حقوق ومزایای کارکنان …………………………………………………………………….. 83

لیست حقوق و دستمزد……………………………………………………………………….. 90

فصل پنجم :نتایج وپیشنهادات

نتیجه ……………………………………………………………………………………………… 91

منابع وماخذ ……………………………………………………………………………………… 92

تائیدیه استاد……………………………………………………………………………………… 93

برخی از نمونه فرم های مورد استفاده در شرکت ………………………………… 94

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: