مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق با موضوع دینامیک و ارتعاشات

دسته بندی :مکانیک مدیریت 20

تحقیق با موضوع دینامیک و ارتعاشات 22صفحه قالب ورد قابل ویرایش

تحقیق با موضوع دینامیک و ارتعاشات

دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 86 کیلو بایت
تعداد صفحات 22
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات:

تحقیق با موضوع دینامیک و ارتعاشات

22صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

دینامیك ذره: مختصات های مستطیلی (متعامد)
1. 12: در این فصل دینامیك (كینماتیك و كینتیك) ذره را در سیستم مختصات مستطیلی مطالعه می كنیم. بحث محدود به تك ذره ای ها می باشد و محورهای مختصات ثابت فرض می گردند؛ یعنی، حركت نمی كنند. دینامیك دو یا چند ذره متعامل و كینماتیك حركت نسبی در این فصل شامل می شوند.
تعریف متغیرهای كینماتیكی اساسی (موقعیت، سرعت و شتاب) كه در فصل قبلی نشان داده شدند ترجیحی برای سیستم مختصاتی ایجاد ننمودند. بنابراین؛ این تعاریف درهر چهار چوب مرجع ثابتی عملی هستند. معهذا، سیستم مختصات خاصی زمانی كه می خواهیم حركت را توصیف نمائیم ضروری می باشد. در این جا ساده ترین نوع از تمام چهارچوب های مرجع را بكار می گیریم: سیستم مختصات كارتزی. گرچه مختصات های مستطیلی می توانند در حل هر مسئله ای مورد استفاده قرار گیرند، ولی برای چنین كاری همیشه مناسب نمی باشند. غالباً سیستم های مختصات منحنی خطی توصیف شده در فصل بعدی منجر به تحلیل آسان تر می گردند.
مختصات های مستطیلی طبیعتاً برای تحلیل حركت در امتداد مستقیم یا حركت منحنی كه می تواند با فرا موقعیت حركت های در امتداد خط مستقیم تعریف گردد، مثل پرواز پرتابه مناسب است. این دو كاربرد بدنه این فصل را تشكیل می دهند.
مسأله مهمی از كینماتیك درتحلیل حركت در امتداد خط مستقیم ارائه می شود به معلوم بودن شتاب زده، سرعت و موقعیت آن را تعیین میكنند. این كار كه برابر با حل معادله دیفراسیلی درجه دوم می باشد. بطور تكراری در سرتاسر دینامیك اهمیت عملی بزرگی می باشد زیرا معادلات نمی توانند همیشه بوسیله تحلیلی انتگرال گیری شوند.

دینامیك ذره: مختصات های مستطیلی (متعامد)1. 12: در این فصل دینامیك (كینماتیك و كینتیك) ذره را در سیستم مختصات مستطیلی مطالعه می كنیم. بحث محدود به تك ذره ای ها می باشد و محورهای مختصات ثابت فرض می گردند؛ یعنی، حركت نمی كنند. دینامیك دو یا چند ذره متعامل و كینماتیك حركت نسبی در این فصل شامل می شوند.تعریف متغیرهای كینماتیكی اساسی (موقعیت، سرعت و شتاب) كه در فصل قبلی نشان داده شدند ترجیحی برای سیستم مختصاتی ایجاد ننمودند. بنابراین؛ این تعاریف درهر چهار چوب مرجع ثابتی عملی هستند. معهذا، سیستم مختصات خاصی زمانی كه می خواهیم حركت را توصیف نمائیم ضروری می باشد. در این جا ساده ترین نوع از تمام چهارچوب های مرجع را بكار می گیریم: سیستم مختصات كارتزی. گرچه مختصات های مستطیلی می توانند در حل هر مسئله ای مورد استفاده قرار گیرند، ولی برای چنین كاری همیشه مناسب نمی باشند. غالباً سیستم های مختصات منحنی خطی توصیف شده در فصل بعدی منجر به تحلیل آسان تر می گردند.مختصات های مستطیلی طبیعتاً برای تحلیل حركت در امتداد مستقیم یا حركت منحنی كه می تواند با فرا موقعیت حركت های در امتداد خط مستقیم تعریف گردد، مثل پرواز پرتابه مناسب است. این دو كاربرد بدنه این فصل را تشكیل می دهند.مسأله مهمی از كینماتیك درتحلیل حركت در امتداد خط مستقیم ارائه می شود به معلوم بودن شتاب زده، سرعت و موقعیت آن را تعیین میكنند. این كار كه برابر با حل معادله دیفراسیلی درجه دوم می باشد. بطور تكراری در سرتاسر دینامیك اهمیت عملی بزرگی می باشد زیرا معادلات نمی توانند همیشه بوسیله تحلیلی انتگرال گیری شوند.

فهرست برخی ازمطالب:

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: