مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق درباره سیستم های كابل فیبرنوری

دانلود تحقیق درباره سیستم های کابل فیبر نوری

دسته بندی الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل doc
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات 31
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

*تحقیق درباره سیستم های كابل فیبرنوری*

سیستمهای كابل فیبرنوری در جهان عرب

1-مقدمه

در سالهای اخیر،‌ جهان شاهد شكوفایی در عرصه تكنولوژی اطلاعات بود كه جوامع اطلاعاتی و اقتصاد جهان الكترونیكی را به كلی دگر‌‌گون ساخت. گسترش جهان به سوی جامعه اطلاتی، چهار مرحله تحویلی را پشت سر گذاشته است: مرحله اول كه در طی دهه‌های 60و70 ادامه داشت، حوزه كامپیوتر‌های پایه (بزرگ) بود كه در این مرحله، تحویل كامپیوتر، تنی چند از متخصیصین سیستم عامل را در محیط‌های خصوصی تحت تأثیر قرار داد. مرحله دوم با اختراع كامپیوتر‌های شخصی (pc) در اوایل دهه 80 شروع شد كه این اختراع منجر به رشد جنجال برانگیز نفوذ قدرت محاسبه‌ای به بیش از یك میلیون نفر در سر تاسر جهان شد. این مرحله با معرفی اینترنت و خزانه اطلاعاتی جهانی به اوج خود رسید كه هدف ارتباط و توسعه زیربنای مخابراتی را به این منظوركه قادر به كنترل كردن رشد جنجال برانگیز تبادل اطلاعات باشد، به آن سو كشاند. این مرحله منجر به تشكیل پروژهای بزرگ جهانی،‌ محلی و منطقه‌ای شد كه اركان اصلی یا شاهراه های اطلاعاتی را می سازند. در حال حاضر ظرفیت‌های ارتباطی دنیا شكل گرفته شده و آماده هستند و شامل كانالهای هستند كه شانس شكل گیری و رشد ظرفیت كشور‌ها، در رابطه با بهره‌گیری و بهره رسانی به مرحله چهارم را رهبری می‌كنند و در حال حاضر در خط تبدیل كردن دانش بشری به شكل‌ كدهای رقمی و گسترش دادن آن به یكایك اعضای بشر، بر روی كره زمین هستند.

زیربنای مخابرات ( ارتباط دور برد) بر پایه لایه‌های متفاوتی استوار است كه شامل ظرفیت انتقالی تغییر دادن ماتریس‌ها و لایه‌های مدیریت است. ابزار اصلی ارتباط، شبكه‌های انتقالی مبتنی بر تارهای نوری هستند كه رشد آن به لحاظ ظرفیت و قیمت‌ها فراهم سازندة‌ اصلی انقلاب تكنولوژی اطلاعات بود. از زمان ارائه اولین كابل تار نوری كه اقیانوس اطلس را قطع می‌كرد(TAT) در سال 1965، ظرفیت كابل‌‌های تار نوری تا 100000 برابر افزایش، و قیمت‌ها تا 150000 برابر كاهش پیدا كرده است.

در اواخر دهة 90، جهان مبادرت به انجام پروژه‌های بزرگی كرد تا با استفاده از فیبر‌های نوری، زیربنای انتقال كه بر پایه (Dense Wave Division Multiplexing) DWDM جدید بنا نهاده شده بود را بسازد، كه بهره برداری از چند طول موج كه همگی حامل تبادلات بودند را بر روی همان فیبرنوری ممكن می ساخت. این موضوع منجر به رشد ظرفیتی جنجال برانگیزی شد كه تقاضا‌های جهانیان را جوابگو بود. در حالیكه اغلب كشور‌های عربی زیربنای ظرفیت داخلی بزرگی را گسترش داده بودند، بنا به دلایلی جهان عرب این فرصت را از دست دادند. در حال حاضر این منطقه یكی از مناطق تحت خدمات رسانی است و به لحاظ ارتباطات بین المللی، در حالیكه هزینه پهنای نوار بین المللی یكی از بالاترین هزینه در دنیا به حساب می آید، هزینه ارتباطبه طور میانگین 150 دلار در ماه است كه در مقایسه با همان، هزینة 3000 تا 4000 دلاری سالانة‌ مقطع اقیانوس اطلس كمتر است. توسعة TCT در منطقه و پیشرفت و ارتقاء به سوی جامعه اطلاعاتی، به واسطة توانایی آن در مرتبط ساختن شهر و نداشتن با وب جهانی، با قسمتهای مناسب است.

ساختار مخابرات (ارتباط دوربرد) فیبرنوری زیر دریایی و صنعت كابل فیبرنوری طولانی مسافت در اواخر سال 1996 و در اوایل سایل ی2001، در نتیجة دو عامل مهم؛ یكی پیشرفت شگفت انگیز در تكنولوژی ارتباطی فیبرنوری (تارشناسی نوری ) و دیگری، سرمایه گذاری قابل ملاحضه در سیستم‌های كابل‌های زیر دریایی است به طور كامل تجدید شكل یافت. صنعت جامع تجدید سازمان یافته منجر به بوجود آوردن مقدار بی‌سابقة پهنای نوار موجود در جنوب شرقی آسیا و مسیر‌های فرا اقیانوس آرام و فرا اقیانوس اطلس شد. ركود بعدی در صنعت مخابراتی در خلال سال 2001 باعث كاهش سریع قیمت تعرفه ها برای امكانات در این مسیرها شد و به نوبه خود منجر به پا فشاری بر سیستم جدید ساختاری و ور شكستگی مالی بسیاری از رهبران صنعتی پیشین و شكل گیری جدید در صنعت شد.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: