تغذیه وبهداشت مواد غذایی
تغذیه مواد تشکیل دهنده غذا پروتئین ها چربی ها کربوهیدراتها ویتامین ها مواد معدنی آب
دسته بندی | تغذیه |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2.298 مگا بایت |
تعداد صفحات | 52 |
تغذیه وبهداشت مواد غذایی
به طور كلی تغذیه علمی است كه درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشركت موادمغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیكی بدن ودفع آن بحث می كند.
عملی كه در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام كارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد
تمام موجودات زنده برای آنكه به زندگی خود ادامه دهند،به غذا نیاز دارند
این نیازها عبارتند از:
پروتئین از اسیدآمینه ساخته شده است،به عبارتی اسید آمینه ها واحدهای اصلی پروتئین هستند
پروتئین ها به سه دسته تقسیم می شوند:
و………
قوانین ارسال دیدگاه در سایت