خط تولید بیسکویت، کیک، کلوچه و دونات
خط تولید بیسکویت، کیک، کلوچه و دونات
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 485 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 16 |
آشنایی با خط تولید بیسکویت، کیک، کلوچه و دونات
در کلیه کارخانجات تولید کیک، فرآیند زیر را با دقت وبرنام هریزی و مدیریت مطلق انجام می دهند. اول اینکه برای تولید این نوع محصولات از آرد حاصل از گندم های نرم با پروتئین نسبتا پایین استفاده می کنند…
ماشین آلات
-1 میکسر تهیه خمیر کیک
از این نوع دستگاه ها زیاد در ایران ساخته شده است و دارای مد لهای بسیار می باشد. برایموفقیت در اثر مخلوط سازی، سرعتهای طولی و شعاعی در مایع ایجاد میشود…
2-اوکس (دستگاه هوادهی به خمیر کیک)
کیک پس از پخته شدن دارای حفره های زیادی است و همانطور که در صنعت کیک سازی غالب است، بهترین کیک، کیکی است که دارای حفره های بیشتری باشد…
فرهای پخت
پخت، یکی از مهمترین فرآیندهای موثر بر کیفیت، ماندگاری و بازار پسندی فرآورده های غلات است. در فرهای دوار)چرخشی( ماده غذایی بر روی سینی هایی قرار گرفته داخل فر بگردش در می آید…
سرد کننده کیک
این دستگاه دارای چند فن است که از بالا به روی محصول وزیده و همچنین دارای …
تزریق مربا
برای اینکه قسمت وسط کیک مغز داشته باشد یا به اصطلاح برای تولید کیک مغز دار می توان…
و …..
قوانین ارسال دیدگاه در سایت