خط تولید سوسیس و همبرگر
خط تولید سوسیس و همبرگر
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.236 مگا بایت |
تعداد صفحات | 10 |
فراورده هایی كه تحت عنوان برگر شناخته می شوند نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند. گوشت كه از تركیبات اصلی این فراورده ها می باشد یكی از اجزای مهم غذایی انسان به شمار می رود گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی از احتیاجات بدن به تركیبات تغذیه ای را تامین می كند… .
ویژگیهای فرآیند،نكات فنی وشرایط عملیاتی:
همبرگر عبارت است از مخلوطی از گوشت حیوانات حلال گوشت مخصوصاً گاو و گوسفند كه می تواند حاوی مقادیری از… .
ماشین آلات و تجهیزات اصلی تولید سوسیس و همبرگر
1- دستگاه چرخ گوشت صنعتی با گیربکس موتور
2 – چرخ حمل محصول تمام استیل با شش عدد چرخ پرولونی
3 – ترولی استیل استاندارد با چهار عدد چرخ پرولونی
4- میز کار با پایه های گالوانیزه
و… .
گیوتین: این دستگاه جهت قطعه قطعه كردن گوشت منجمد استخوان گیری شده مورد استفاده قرار می گیرد. انواع این دستگاه با مشخصات مختلف و ظرفیتهای گوناگون وجود دارد… .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت