خط تولید نودل
خط تولید نودل
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.338 مگا بایت |
تعداد صفحات | 10 |
در این پاورپوینت به شرح مراحل زیر به همراه عکسها و تصاویر مربوط پرداخته ایم.
رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی: Noodle) (به ژاپنی: 麺 men) به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشتههای نازک و دراز شکل داده شدهاست، گفته میشود… .
فرآیند تولید نودل :
برای تولید نودل دو نوع خط تولید(فرایند) وجود دارد که در ادامه به تشریح هر یک می پردازیم :
در یك روش آرد گندم پس از دریافت و خمیر شدن در دستگاه اختلاط دو محوری و عبور از دستگاه رول های پیوسته كه به منظور صاف و یكنواخت شدن سطح خمیر و خروج حباب هوا در مسیر خط تعبیه شده است در دستگاه پخت بخار پز میشود … .
در روش دوم فرایند تولید نودل محصول سرخ می شود . ابتدای فرایند كاملا مشابه روش اول است .آرد پس از خمیر شدن و عبور از رول ها به دستگاه پخت وارد شده و محصول پس از اینكه كاملا پخته شد وارد دستگاه چاشنی زنی میشود و كاملا به چاشنی آغشته میشود به این صورت كه در ادویه فرو برده شده و سپس و بوسیله كانوایر به دستگاه كاتر منتقل گردیده و دقیقا مشابه روش اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و پس از چین خوردن و دسته دسته شدن به سوی ماشین سرخ كن هدایت میشود.تفاوت اصلی این دو روش در همین مرحله است… .
تشریح روش تولید نودل :
ابتدا آرد از الك هایی با چشمه های مشخص عبور داده شده تا ناخالصی و الیاف آن گرفته شود . سپس بوسیله كانوایر آرد كش به دستگاه میكسر منتقل شده و با آب مخلوط میشود و این اختلاط تا آنجا ادامه پیدا میكند تا خمیری یكنواخت حاصل شود و كلیه گلوله های انباشته شده در نتیجه اختلاط از بین بروند … .
محصول پس از اینكه كاملا پخته شد بوسیله كانوایر به دستگاه cuter منتقل گردیده و اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و سپس توسط این دستگاه چین خورده و دسته دسته میشود. خروجی دستگاه در شكل زیر كاملا مشخص است . پس از اینكه محصول به شكل مورد نظر درآمد وارد دستگاه خشك كن میشود در این ماشین محصول طی مكانیزمی با كنترل فشار و حرارت خشك می شود.این عملیات طی دو مرحله(در دو ماشین خشك كن ) اتفاق می افتد نودل ها پس از خشك شدن بلافاصله در دستگاه cooling سرد میشوند.
محصول سرد شده ، كاملا آماده است و كنترل كیفیت شده و در كیسه های نایلونی به وزن 80 گرم بسته بندی شده و به بازار عرضه میگردند … .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت