مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تحقیق آزمون های غیر مخرب

آزمون های غیر مخرب آزمون انتشار امواج صوتی آزمون بصری و نوری آزمون رادیوگرافی آزمون ذرات مغناطیسی آزمون فراصوت آزمون مایعات نافذ آزمون الکترو مغناطیس آزمون ترموگرافی

دانلود تحقیق آزمون های غیر مخرب

دسته بندی الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل doc
حجم فایل 77 کیلو بایت
تعداد صفحات 21
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه :

آزمون‌های غیرمخرب به مجموعه‌ای از روش‌های ارزیابی و تعیین خواص دستگاه‌ها و قطعات ساخته شده گفته می‌شود که هیچ‌گونه آسیب یا تغییری در سامانه ایجاد نکنند.آزمون‌های غیر مخرب دارای کاربرد وسیعی در بسیاری از صنایع هستند.متداول‌ترین روش‌های مورد استفاده در آزمون‌های غیرمخرب شامل آزمون های زیر می باشد:

آزمون آکوستیک امیشن – آزمون بصری و نوری – رادیوگرافی – آزمون ذرات مغناطیسی – آزمون فراصوت – آزمون مایعات نافذ- آزمون الکترومغناطیس – آزمون نشتی – انتشار امواج صوتی – روش ترموگرافی

تاریخچه

بی تردید اولین تکنیک آزمایشات غیر مخرب که راه خود را به محیطهای صنعتی باز کرد، اشعه ایکس X-Ray بود. در سال ۱۸۹۵، رونتگن Rontgen دانشمند آلمانی موفق به کشف نوع ویژه ای از تشعشعات گردید که او در نوشته از آن با نام “تشعشعات ناشناخته” نام میبرد. این کشف رونتگن در آلمان و سپس در جهان به نام “اشعه ایکس X Ray” معروف شد. رونتگن در گزارشات اولیه ای که در مورد این ابداع خود منتشر کرد به تشریح ماهیت و خواص مهم این اشعه پرداخته است.

بزودی دانش و فناوری پزشکی به اهمیت و قابلیتهای ویژه اشعه ایکس پی برده و تولید انبوه انواع دستگاهها و تجهیزات وابسته به آن به شکل چشمگیری فراگیر شد و این در حالی بود که هنوز صنایع و کارخانجات به اهمیت موضوع پی نبرده و نیازی به کاربرد آن در صنعت احساس نمیکردند. متاسفانه آنچه که در میان هیاهو و هیجان ناشی از این اشعه از نگاه رونتگن دور مانده بود، موضوع خواص زیانبار و مرگبار اشعه بود که موجب به کام کشیده شدن بسیاری از دست اندرکاران و استفاده کنندگان در نخستین سالهای استفاده از آن و تا قبل از رواج شیوه های حفاظتی بود.

در اواخر دهه۱۹۲۰و حوالی۱۹۳۰میلادی، برای اولین بار با کاربردهای صنعتی اشعه ایکس توسط ریچاردسیفرتRichard Seifertدر آلمان مورد توجه قرار گرفت. او که در حوزه تجهیزات پزشکی فعالیت میکرد، موفق شد با همکاری انستیتوی جوشکاری آلمان و تبادلات علمی لازم، موارد گوناگون استفاده از اشعه ایکس در صنعت (تست رادیوگرافی) را معرفی و گسترش دهد.

با گسترش فعالیت های صنعتی، وی شرکت کوچک خانوادگی خود را به یکی از معتبرترین شرکتهای معتبر در زمینه آزمایشات غیرمخرب تبدیل کرد که بعنوان رقیبی سرسخت برای شرکتهای معتبری همچون زیمنسSiemensو فیلیپسPhilipsمطرح شد. سیفرت در سال۱۹۶۹میلادی چشم از جهان فرو بست ولی شرکت او تبدیل به یکی از مهمترین مراکز فعالیتهای صنعتی با اشعه ایکس (تست رادیوگرافی) گردید. اساس کار با این روش، مبتنی بر استفاده از دستگاههایی است که جهت تولید امواج الکترومغناطیسی پر انرژی ساخته می شوند.

منابع اصلی تولید، پرتوهایی هستند که به دلیل قدرت نفوذ بسیار بالا در مواد برای کسب اطلاعات و درک ساختار داخلی قطعات استفاده میشود. هر چه چگالی یا ضخامت ماده مورد آزمون در برابر پرتوهای یون ساز بیشتر باشد، درصد کمتری از پرتوها قادر به عبور از آن خواهند بود. با قرار دادن فیلم رادیوگرافی در زیر قطعه و تاباندن پرتوهای اشعه ایکس یا گاما هرگونه ناهمگونی با ماده اصلی، منجر به پیدایش لکه هایی با دانستیته کمتر و یا بیشتر نسبت به سایر نواحی فیلم میشود که حاکی از ایراد و مشکل در قطعه تحت آزمون است.

و در ادامه داریم:

آزمون انتشار امواج صوتی

آزمون بصری و نوری

آزمون رادیو گرافی

آزمون ذرات مغناطیسی

آزمون فراصوت

آزمون مایعات نافذ

آزمون الکترو مغناطیس

آزمون ترموگرافی

آزمون نشت شار مغناطیسی

فایل ورد 21 صفحه

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: