مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تحقیق عصاره اشباع وسایر عصاره های آبی خاک 62 ص

دسته بندی :حقوق مدیریت 40

دانلود عصاره اشباع وسایر عصاره های آبی خاك 62 ص تحقیق عصاره اشباع وسایر عصاره های آبی خاك 62 ص مقاله عصاره اشباع وسایر عصاره های آبی خاك 62 ص عصاره اشباع وسایر عصاره های آبی خاك 62 ص

دسته بندی حقوق
فرمت فایل zip
حجم فایل 34 کیلو بایت
تعداد صفحات 69
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 69 صفحه

عصاره اشباع وسایر عصاره های آبی خاك: آگاهی از تركیب املاح محلول خاك در شرایط رطوبت مزرعه [ Field capacity] دربعضی از بررسی های مسائل خاك وآب بسیار ایده آل ومفید است، اما تهیه عصاره در چنین شرایطی در بررسی های روشن امكان پذیر نمی باشد.
لذا بررسی روی املاح محلول خاك باید شرایطی باشد كه اب بیشتری به خاك اضافه شود، باتوج به این كه مقادیر مختلف انواع املاح مطلق ونسبی استخراج شده مستقیما تحت تاثیر نسبت خاك به آب می باشد لذا این نسبت باید استاندارد باشد تا نتایج در سطح بین المللی قابل تفسیر ومقایسه باشد.
آزمایشگاه شوری خاك آمریكا عصاره اشباح خاك رابرای بررسی روی املاح محلول خاك توصیه می نماید.
زیرا نزدیكترین حالت استاندارد رطوبت در محیط ریشه می باشد به همین دلایل تحمل گیاه به شوری معمولا باتوجه به هدایت الكتریكی یا مجموع محلول در عصاره اشباح ارزیابی می گردد.
سایر عصاره های آبی خاك مثل 1:5 و1:1 وغیره كه تهیه آن آسان تر از حالت اشباح می باشد از شرایط ریشه نبات دوراست وخط هایی ناشی از پراكش یا دیسیرسپون وهیدرولیز وتبادل كاتیون های تبادلی وحل شدن كانی ها در چنین شرایطی بیشتر از حالت اشباح می باشد.
تهیه عصاره اشباع خاك: مواد شیمیایی مورد نیاز: محلول هگزا متافسفات سدیم [ Napo3] از درصد-مقدار 1/0 گرم از هگزا متافسفات سدیم راتوزین دره سن ژوژه صدمیلی تیتر حل سپس به حجم برسانید.
روش كار:حدود 200 تا400 گرم خاك كوبیده واز الك دومیلی متری رد شده رادر لیوان پلاستیكی گل اشباع بریزید.
اول به هم زدن آنقدر آب مقطر اضافه نمائید تانزدیك به حالت اشباع برسد در لیوان ها را گذاشته مدتی به حال خود بگذارید تاخاك كاملا آب را جذب نماید سپس گل را به هم زده واشباح نمائید.
حالت اشباع حالتی است كه سطح گل براق ووقتی شیاری در گل ایجاد نمائید با ضرب زدن به لیوان محتوی گل، شیار به هم می پیوندد ومحو می شود، وقتی لیوان محتوی گل رااز بالای كج نمائید به ارامی گل سرازیر می شود، { همچنین گل از روی اسپاتول یاكاردك گل اشباع به آرامی سرمی خورد}.
خاك اشباع رابه مدت یك شبانه روز یا حداقل به مدت 4ساعت به حال خودبگذارید بماند بعداز سپری شدن مدت زمان لازم گل را مجددا به هم زده واشباع نمائید تابه حالت قبف ریچاروسن كه روی یابه عصاره گیری قرار دارد كاغذ صافی شماره دوپانزده سانتی متر واتمن بگذارید واز زیر قیف ، شیشه عصاره گیری 50تا100 میلی لیتر قرار دهید، پایه عصاره گیری به پمپ خلاء وصل است ، گل راروی قیف بوخنر خالی نمائید وبا كاردك سطح را طوری صاف كنید كه منفذی درآن مشاهده نگردد وسپس پمپ خلائ را روشن نمائید عصاره خاك درداخل شیشه عصاره گیری جمع می گردد اگر عصاره كدر بود مجددا عصاره را صاف نمائید به ازاء هر25 میلی لیتر از عصاره یك قطره هگزا متافسفات از درصد اضافه نمائید.
عصاره خاك در نسبت های مختلف خاك به آب:مقدار معین خاك را توزین در ظرف شیشه ای یا پلاستیكی بریزید مقدار آب لازم را{ با توجه به نسبت خاك به آب}اضافه در آن را بسته سپس به مدت یك ساعت با شیكر مكانیكی به هم بزنید.
اگر شیكر در اختیار نباشد در مدت نیم ساعت چهار بار هر بار به مدت یك دقیقه بادست به شدت تكان دهید سپس صاف نمائید.
اگر عصاره كدر بود مجددا صاف گردد به ازاء هر 25میلی لیت

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: