مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تحقیق نقش اخلاق و تعهدات اخلاقی در اصول حرفه حسابرسی

دسته بندی :حسابداری مدیریت 33

حسابرس وظیفه بررسی صحت اسناد مالی و حسابرسی و انطباق آنها با اصول حسابرسی و موارد قانونی را بر عهده دارد حسابرسی و حسابرسی شباهت های زیادی با هم دارند در واقع حسابرسان کار حسابرسان را بررسی و نتیجه کار خود را به هیأت مدیره ، سهامداران، بانک ها و سایر سازمان های نظارتی و قانونی ، حسب مورد ، گزارش می کنند

دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
حجم فایل 179 کیلو بایت
تعداد صفحات 23
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فهرست مطالب

مقدمه. 1

حسابرس کیست؟. 2

مهارت های مورد نیاز حسابرس…. 2

تقسیم بندی حسابرسان.. 2

وظایف و مسئولیت های حسابرس…. 3

اخلاق حسابرسی در مقایسه با حرفه‌های دیگر. 4

اعتماد عمومی به حسابرسان.. 6

نقش خاص مسئولیت اجتماعی حسابرسان.. 6

مشکلات مربوط به استقلال حسابرس…. 7

کمبودهای موجود در ساختار مؤسسات حسابرسی… 10

مبانی رفتار حرفه‌ای… 11

اصول اخلاق حسابرسی… 12

رابطۀ اخلاق حرفه‌ای حسابرس و کیفیت حسابرسی… 13

نتیجه‌گیری… 19

مقدمه

هنگامی‌که شخصیت افراد در جامعه متزلزل شود، جامعه به‌طور فاجعه‌آمیزی آسیب‌پذیر می‌گردد. دوام و بقای یک ملت و یا یک فرهنگ منوط به این است که آن ملت مجهز به ارزش‌های ساده و ابتدایی اخلاقی نظیر دلاوری، نوع‌دوستی، احترام به دیگران و قانون باشد. یک ملت بقا نخواهد داشت مگر اینکه دارای افرادی باشد که مبنای عملشان انگیزه‌هایی فراتر از سود شخصی باشد. رعایت قانون، احترام به زندگی و دارایی‌های بشر، عشق‌ورزی به خانواده، دفاع از اهداف ملی، کمک به مستمندان و پرداخت مالیات، همه و همه به فضایل شخصی افراد نظیر دلیری، وفاداری، صداقت، گذشت، نیکوکاری، احساس همدردی، ادب، نزاکت و احساس وظیفه بستگی دارند.

از بین گرایش‌هایی که جامعه را به سمت‌وسوی رونق و شکوفایی سیاسی هدایت می‌کنند، مذهب و اخلاقیات تکیه‌گاه‌های اجتناب‌ناپذیرند. ارزش‌های اخلاقی، زیربنایی را فراهم می‌کند که یک جامعه متمدن و متعالی فرهنگی و رفتاری بر آن بنا می‌شود زیرا بدون این زیربنا، جامعه متمدن از هم پاشیده و فرو می‌ریزد.

اخلاق موضوعی است فراگیر که همه جوانب زندگی بشر را پوشش می‌دهد. رشد روزافزون جوامع بشری و پیچیده‌تر شدن روابط و مناسبات اجتماعی، نیازهای نوینی را می‌آفریند . پیدایش حرفه‌های گوناگون، زاییده تلاش در پاسخ به این نیازهاست که با گذشت زمان و تغییر شرایط شکل می‌گیرند و به‌تدریج سیر تحول و تکامل را می‌پیمایند. این حرفه‌ها به دلیل ضرورت تقسیم کار و تخصصی شدن امور، روز به روز منسجم‌تر می‌شوند و نقش خود را در بهبود رفاه عمومی جوامع ایفا می‌کنند. تداوم حیات هر حرفه و اشتغال اعضای آن منوط به نوع و کیفیت خدماتی است که ارائه می‌کند و اعتبار و اعتمادی است که در نتیجه ارائۀ این خدمات به دست می‌آورد. این اعتبار و اعتماد سرمایۀ اصلی هر حرفه است و حفظ آن اهمیت والایی دارد. این امر ایجاب می‌کند که وظیفه و هدف اصلی هر حرفه و اعضای آن، خدمت به جامعه باشد و منافع شخصی تنها در چارچوب ارائۀ این خدمات تفسیر و دنبال شود.

حسابرس کیست؟

حسابرس وظیفه بررسی صحت اسناد مالی و حسابرسی و انطباق آنها با اصول حسابرسی و موارد قانونی را بر عهده دارد. حسابرسی و حسابرسی شباهت های زیادی با هم دارند. در واقع حسابرسان کار حسابرسان را بررسی و نتیجه کار خود را به هیأت مدیره ، سهامداران، بانک ها و سایر سازمان های نظارتی و قانونی ، حسب مورد ، گزارش می کنند.

مهارت های مورد نیاز حسابرس

برای انجام کار حسابرسی شما باید در زمینه محاسبات و تحلیل اطلاعا مهارت بالا و قابل قبولی داشته باشید. البته در سال های اخیر به دلیل کامپیوتری شدن سیستم های مالی و حسابرسی، یک حسابرس کارآمد می بایست علاوه بر اصول و فنون حسابرسی و حسابرسی به کار با نرم افزارهای مالی و حسابرسی مختلف نیز تسلط داشته باشد. همچنین باید دارای مهارت های ارتباطی،کلامی و نوشتاری خوبی باشید. شما به عنوان حسابرس باید بسیار دقیق بوده و توجه زیادی به جزئیات داشته باشید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: