شرکت پفک نمکی
شرکت پفک نمکی
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 66 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 97 |
شرکت پفک نمکیطراحی كارخانه به معنای ساختمان نیست زیرا ساختمان كارخانه به معنی پوششی استكه اطراف كارخانه كشیده و توسط مهندسین معمار طراحی می گردد . از طرفی نباید تصور كرد كه طراحی كارخانه صرفاً به مطالعه و تعیین چگونگی استقرار ماشین آلات و تجهیزات منحصر می گردد چرا كه این جنبه از كار نتنها یكی از حلقه های مجموعه ی زنجیره های به هم بافته است كه سلسله فعالیت های طراحی كارخانه را تشكیل می دهد .عنوان طرح مورد نظر احداث كارخانه تولید محصول پفك نمكی می باشد كه كلاً به وسیله ماشین آلات داخلی فرایند می شود . ظرفیت اسمی تولید این طرح به میزان 450 تن در سال بوده و كارخانه با 270 روز كاری در سال ظرفیت كامل رسیده و در سال اول به تعداد 28 نفر طی یك شیفت كاری روز ، قابل بهره برداری می باشدتولید محصول پفك نمكی به عنوان تنقولات و یك فرآورده جنبی جهت تغذیه كودكان می باشد90% بخش اعظم آن را پودر ذرت و روغن تشكیل می دهد كه كنترل كیفی این دو ماده در تولید نهایی فرآورده نقش مهمی را دارا می باشد ، شكل فرآورده به صورت استوانه های تو خالی لوبیا شكل در حدود 4 تا 5 سانتی متر كه با لعاب مخصوص دراژه می شودخشك كن اولیه به صورت استوانه و از جنس توری با قطر 70 سانتی متر و طول 5 متر، به طور شیب دار نصب شده ، از داخل دارای صفحاتی است جهت انتقال و هدایت محصول به قسمت انتهایی خشك كن ، دارای الكتروگیربكس دور متغیر با قدرت 6/1 كیاو وات ، در سه قسمت ابتدایی و سطحی و انتهایی سه عدد مشعل گازی تعبیه شده به صورتی كه فواصل بین آنها بطور مساوی می باشد و بلا فاصله بعد از خشك كن ، نوار انتقال قرار دارد كه عرض وطول آن به ترتیب 60 و 2 متر می باشد جنس نوار از لاستیك می باشد كه در ابتدا و انتهای نوار دو غلطك قرار داردكه با یك عدد الكتروگیربكس درگیر شده و موجب حركت نوار می گردد . در ابتدای این نوار چهار دوش قرار دارد كه لعاب از پیش آماده شده را روی آن اسپری می كند .فهرست مطالبفصل اولمواداولیه81 ذرت82 روغن10مراحل تولید :1 میكسر112 اكسترودر123 مخزن آمادره سازی (دراژه)124 خشك كن اولیه125 خشك كن ثانویه136 مرحله بسته بندی13چارت سازمانی14موضوع طرح16اهداف طرح16الف اهداف استراتیژیك16ب اهداف عمومی16اهمیت طرح18محدودیت های طرح20روش تحقیق20اصطلاحات تحقیق :الف چاپر21ب دراژه21تاریخچه و سابقه طرح21فصل دوم :توجیه اقتصادی24موارد مصرف و كاربرد محصول24قیمت فروش محصول در 25بررسی عرضه و تقاضای محصول25الف محاسبه میزان تقاضا25ب محاسبه میزان عرضه31جدول مربوط به پیش بینی عرضه و تقاضای محصول پفك نمكی33بررسی خصوصیات فرهنگی ، ارزشی و اجتماعی محل احداث كارخانه34نتیجه گیری35فصل سوم :توجیه فنی37بررسی فنی اكسترودر به لحاظ اهمیت موضوع37بررسی شیوه های كنترل كیفی تولید و مشخص نمودن نقاط كنترل در خط تولید38مشخصات پودر ذرت مورد مصرف38مشخصات روغن مصرفی39مشخصات روغن مجاز مصرفی40آزمایشات میكروبی40مشخصات مواد اولیه میزان مصرف و قیمت آنها41مشخصات ماشین آلات و تجهیزات از نظر مشخصه های فنی42میكسر42ابعاد ماشی آلات42اكسترودر42تجهیزات اكسترودر43خشك كن اولیه (با نوار انتقال)44خشك كن ثانویه45نقشه استقرار ماشین آلات46فهرست شماره ها همراه با نام دستگاه47جدول فرآیند عملیات و ظرفیت ماشین آلات48نمودار فرآیند عملیات تولید پفك نمكی49جدول جریان تولید پفك نمكی50بررسی مواد اولیه مورد نیار51بررسی تجهیزات و تأسیسات مورد نظر 52محاسبه میزان آب مصرفی53تأسیسات آبرسانی54محاسبه میزان برق رسانی55برق مصرفی و روشنایی ساختمان و محوطه56سوخت رسانی57وسایل سرمایش و گرمایش58وسایل مورد نیاز حفاظتی و ایمنی60بررسی برآورد متراژ زمین ، بناها و سالن های مورد نظر61مساحت سالن های تولید61مساحت انبارهای مورد نیاز63الف انبار مواد اولیه63ب انبار كالای ساخته شده65بررسی مساحت تعمیرگاه ، آزمایشگاه ، ساختمان اداری و نگهبانی66برآورد نیروی انسانی مورد نیاز67چگونگی استقرار ساختمان ها در كارخانه و طرح توسعه آنان69فصل چهارم:توجیه مالی721 برآورد هزینه مواد اولیه722 زمین723 جدول هزینه های ساختمان734 جدول هزینه های محوطه سازی735 هزینه ماشین آلات و تجهیزات تولیدی746 جدول هزینه تأسیسات757 هزینه وسائط نقلیه768 هزینه لوازم و اثاثیه اداری769 هزینه های قبل از بهره برداری7610 هزینه سوخت مصرفی77جدول هزینه های استهلاك79جدول هزینه های تعمیر و نگهداری79برآورد كل سرمایه گذاری در طرح80میزان تولید در سال های مختلف81نحوه سرمایه گذاری81برآورد مواد اولیه مورد نیاز برای سال های مختلف تولید82برآورد هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده در سال های مختلف82برآورد هزینه های تولیدی در سال های مختلف تولیدی83برآورد هزینه های ثابت و متغیر برای حداكثر ظرفیت تولیدی84تعیین ترازنامه طرح مورد نظر85صورتحساب سود و زیان در حداكثر ظرفیت تولیدی87تهیه صورتحساب سرمایه برای طرح مورد نظر88محاسبه قیمت تمام شده محصول89برآورد نقطه سربه سر89محاسبه نرخ برگشت سرمایه و زمان برگشت آن90جدول زمان بندی برای شروع كار (گانت)91نمودار نقطه سربه سر92نتیجه گیری93
دانلود شرکت پفک نمکی
برچسبها:شرکت پفک نمکی
قوانین ارسال دیدگاه در سایت