طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـتهبندی عـســل
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسـتهبندی عـســل
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 20 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 27 |
مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند.
عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1 B2 B3 B5 B6 C E K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای هر یكصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) مینویسد :« … در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میكند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را در خاطره زنده میكند، اندیشه را پاك و زبان را میگشاید.»
كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن «
فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یكبار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.
ضمن اینكه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت