مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

عوامل پیشرفت فرد و جامعه

داشتن انگیزه و نیت صحیح و ارائه برنامه هاى عملى و وفادار ماندن به آن، كه این ویژگى بدون وجود احزاب آزاد ممكن نیست كشور پاكستان كه از هنگام استقلال از هند به علت مسلمان بودن مردم آن، به این اسم نامیده شده است، در مقابل كشور هند قرار دارد كه بیشتر مردم آن سیك، نجس (طبقه اى از مردم هند كه زندگى سختى را مى گذرانند) و بودایى و جز آن هستند، پاكستان دو ح

دسته بندی علوم اجتماعی
فرمت فایل doc
حجم فایل 233 کیلو بایت
تعداد صفحات 27
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

عوامل پیشرفت فرد و جامعه

خداى سبحان مى فرماید: (لیْسَ بِأَمَانِیِّكُمْ وَلاَ أَمَانِىِّ أَهْلِ الْكِتَـبِ مَن یَعْمَلْ سُوءًا یُجْزَ بِهِ…)(1)؛ «[پاداش و كیفر] به دلخواه شما و دلخواه اهل كتاب نیست؛ هر كس بدى كند، در برابر آن كیفر مى بیند».

پیشرفت فرد در جامعه و نیز پیشرفت جامعه در میان دیگر جوامع به وجود سه عامل اساسى بستگى دارد:

1. صاحبان اندیشه با انگیزه الهى و به دور از هر گونه فخر فروشى و قدرت طلبى مى توانند با تولید علم و آموزش همگانى، از طریق نگارش و بیان، سطح دانش افراد جامعه و قدرت اندیشه آنان را افزایش دهند و با تربیت افراد شایسته و گسیل دادن آنها در میان طبقات جامعه و عمومى كردن علم، استعدادهاى آنان را شكوفا كنند تا شخصیت فرد و جامعه با بروز توانایى هایشان به اثبات برسد و همه احساس شخصیت كنند.

2. قوى بودن اخلاق انسانى فرد و جامعه است، چرا كه نقش اخلاق اجتماعى در پیشرفت فرد و جامعه بسیار مهم است و اهل بیت(علیهم السلام) در سخنان خود بر رعایت آن تأكید كرده اند، از این رو بزرگ ترین بخش كتاب بحارالانوار كه یك مجموعه حدیثى شیعى به شمار مى رود، درباره مسائل اخلاقى است.

نقل شده است كه: منصور دوانیقى براى این كه بتواند فرزندان امام حسن مجتبى (علیه السلام) را كه با حكومت او مخالف بودند تضعیف و در نهایت سركوب كند، با استفاده از ابزار دروغ كه یك عمل ضد اخلاقى است امام حسن مجتبى(علیه السلام) را متهم به كثرت ازدواج و طلاق مى كرد تا با این شیوه از جاذبه روحى آنان در میان مردم بكاهد و زمینه سركوبشان را فراهم كند.

شخصى نماز جماعت پر جمعیتى داشت، اما رفته، رفته از تعداد مأمومین او كاسته شد. هنگامى كه علت آن را جویا شدیم، معلوم شد او از همه لحاظ خوب بوده، اما در منزل با اعضاى خانواده اش بد اخلاقى مى كرده است كه خبر آن به مردم رسیده و مردم از گرد او پراكنده شده اند. این داستان ها نشان دهنده جایگاه ارزشمند اخلاق در جذب افراد است.

3. داشتن انگیزه و نیت صحیح و ارائه برنامه هاى عملى و وفادار ماندن به آن، كه این ویژگى بدون وجود احزاب آزاد ممكن نیست. كشور پاكستان كه از هنگام استقلال از هند به علت مسلمان بودن مردم آن، به این اسم نامیده شده است، در مقابل كشور هند قرار دارد كه بیشتر مردم آن سیك، نجس (طبقه اى از مردم هند كه زندگى سختى را مى گذرانند) و بودایى و جز آن هستند، پاكستان دو حزب بزرگ دارد. یكى حزب مردم وابسته به بى نظیربوتو و دیگرى حزب مسلم لیگ، اما به این دلیل كه هرگاه حزب مردم به قدرت مى رسد، آزادى هاى اجتماعى بیشترى به مردم مى دهد، غالب مردم طرفدار آن حزب هستند، ولى حزب مسلم لیگ كه انحصار طلب است و بر خلاف آموزه هاى اسلامى به فكر قدرت خود هستند، نه به فكر منافع مردم، از حمایت كمترى برخوردار است و این نشان مى دهد كه مردم دوستدار اخلاق بوده، گرد كسانى كه داراى اخلاق انسانى هستند جمع مى شوند.

بى اعتمادى، عامل نابودى

نقل شده است: عبدالرحمان بن عوف كه بر اساس شروطى خلافت را به عثمان واگذار كرد، هنگامى كه دید او به تعهدات خود عمل نكرد، در قتل او نقش مهمى ایفا كرد و در توجیه عمل خود گفت: به گونه اى اعتمادم از او سلب شده است كه حاضر نیستم عقال شترى را نزد او امانت بگذارم. وى هنگام شورش مردم علیه عثمان كه به قتل او انجامید، یكى از مخالفان سرسخت او بود.

دست پنهان استعمارگران

شخصى از قول معمارى نقل مى كرد: كسى از من خواست براى او كار كنم و من نیز پذیرفتم و هنگامى كه براى دیدن نوع كار به محل موردنظر رفتیم، دیدیم سفارت انگلیس است و نوع كار هم ساختن دویست دستگاه توالت بود. شگفت زده، پرسیدم: چرا این سفارت با وجود 10 ـ 15 نفر كارمند و چند نفر ارباب رجوع مى خواهد این تعداد توالت بسازد؟

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: