پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل
پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل
پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل تنظیم شده در ۳۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۳۵ |
حجم | ۲ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | تربیت بدنی |
توضیحات کامل
پاورپوینت بررسی ارگونومی در منازل تنظیم شده در ۳۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
برای طراحی نحوه چیدمان سطوح کار توالی انجام کار در آشپزخانه معمولا به ترتیب زیر در نظر گرفته میشود:
۱- ظرف شوئی
۲- سطح اصلی کار
۳- سطح خوراک پز ( اجاق گاز)
۴- سایر سطوح
Ø برای فرد راست دست توالی کار از دست چپ به راست است.
Ø این توالی نمیباست بوسیله گنجه های بلند درها یا راهروها به هم بخورد.
Ø ترکیب L یا U شکل نیز میتواند مناسب باشد.
Ø یخچال یا سایر وسایل ذخیره و انبار مواد غذائی – ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی ” مثلث انجام کار ” را تشکیل میدهند .اضلاع این مثلث نباید قطع شود به ویژه خط میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی که بیش از هر وسیله دیگر ی در آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند.
Ø اضلاع مثلث انجام کار
گراند جان ( ۱۹۷۳ )- حداکثر محیط این مثلث را برای آشپزخانه های کوچک ۷ متر و برای آشپزخانه های بزرگ ۸ متر توصیه نموده است .
دپارتمان محیط ۱۹۷۲- حداقل و حداکثر آنرا ۳۶۰۰ و ۶۶۰۰ میلی متر و فاصله میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی را ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ میلی متر تعیین نموده است
مسائل مورد بررسی در ارگونومی منازل
طراحی و چیدمان آشپزخانه
ابعاد
شکل
پنجره
کفپوش
دیوار ها
ارتفاع سطوح کار
فضای مناسب
طراحی و چیدمان حمام و دستشویی
ابعاد بهینه
فضای مناسب
طراحی و چیدمان اتاق خواب
مساحت
تخت خواب
کمد
فضای مورد نیاز
اتاق خواب کودکان با دو تخت
اتاق خواب کودکان با یک تخت
طراحی و چیدمان هال و پذیرایی
ابعاد
وسایل
طراحی و چیدمان اتاق کار
کار با کامپیوتر
نشستن بر روی صندلی
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت