پاورپوینت بررسی میکروبیولوژی مواد غذایی
پاورپوینت بررسی میکروبیولوژی مواد غذایی
پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی در ۲۰ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۲۰ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | مهندسی کشاورزی |
توضیحات کامل
پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی در ۲۰ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مطالب چند اسلاید از فایل :
اسلاید ۳ :
منابع ورود میکروارگانیسمها در مواد غذایی
۱- از طریق فلور طبیعی مواد خام غذایی
۲- از طریق تماس با انسان،تجهیزات… در طی فرآوری و جابجا شدن
۳- بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاک
اسلاید ۹ :
میکربها در تجهیزات
۱- تجهیزات درگیر در برداشت انتقال، فرآوری و نگهداری مواد عذایی می توانند از طریق هوا ماده خام غذایی، پرسنل و آب آلوده به مبکرب شوند.
۲- در تجهیزاتی که به مدت طولانی برای فرآوری غذا استفاده می شوند میکربها می توانند تکثیر شده و منبع دائم آلودگی غذایی شوند.
۳- تجهیزاتی که دارای طراحی بهداشتی نیستند دارای نقاط کور، خلل و فرج … هستند که درست تمیز و ضدعفونی نمی شوند و منبع آلوده شدن غذا به مبکربهای فاسد کننده و بیماری زا می شوند.
اسلاید ۱۳ :
مکانیسم پخش باکتریها در جو
۱- باکتریها خود مکانیسمی برای اینکه بتوانند در هوا پخش شوند ندارند.
۲- باکتریها از طریق ذرات گرد و غبار، قطرات ریز آب و پوست ریز با منبع انسانی و حیوانی در هوا پخش می شوند
۳- بسیاری از اکتینومیسیتهااز طریق تولید اسپور خارجی در هوا پخش می شوند.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت