پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )
پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )
پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب ۱۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۱۵ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | تربیت بدنی |
توضیحات کامل
پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب ۱۵ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
بخشی از متن :
در اواخر قرن ۱۸ لاووازیه که پدر علم تغذیه خوانده می شود. ترکیبات آلی به وسیله روشهای شیمیایی تجزیه کرد دی کربن، هیدروژن و ازت را شناسایی نمود. در آن زمان عقیده بر این بود که یک رژیم کافی برای دارای پروتئین ، کربو هیدرات و چربی باشد. البته آزمایشات بعدی نشان داد که در غذاها علاوه سه ماده فوق خاکستر و املاح ومواد ضروری ناشناخته نیز وجود دارد.
عناوین اسلایدها
تاریخچه
عصر طبیعی
عصر تجزیه شیمیایی
عصر بیولوژی(عصر زیست شناسی)
عصر سلولی یا مولکولی
علم تغذیه
غذا و اجزا تشکیل دهنده آن
ماده مغذی
به طور کلی شش نوع ماده مغذی در ساختمان مواد غذایی شرکت دارند
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت