پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در ۱۰اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۱۰ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در ۱۰اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی :
۱٫هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
۲٫سیستم مداوم هیدرولیز
۳٫هیدرولیز اسید – آنزیم
۴٫هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
هیدرولیز نشاسته با اسید نشاسته از ۲ نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(۱→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . :DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت