مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت ساختار و متابولیسم چربی در فعالیت های ورزشی

پاورپوینت ساختار و متابولیسم چربی در فعالیت های ورزشی

پاورپوینت ساختار و متابولیسم چربی در فعالیت های ورزشی (ویژه ارائه کلاسی درس فیزیولوژی ورزشی) در ۱۱۷ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۱۷
حجم ۳۰۵۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی تربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت ساختار و متابولیسم چربی در فعالیت های ورزشی (ویژه ارائه کلاسی درس فیزیولوژی ورزشی) در ۱۱۷ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب

چربی (لیپید)

نقش چربی در بدن

منشاء چربی ها

انواع چربی

اسید های چرب

چربی های ساده(خنثی)

تری گلیسرید

چربی های مرکب

فسفولیپیدها

گلیکولیپیدها و اسفنگو لیپیدها

گانگلیوزیدها

لیپوپروتئین ها

ارگان های تولید کننده لیپوپروتئین و عملکرد آنها

چربی های مشتق

کلسترول

پروستانویید ها

پرستوگلاندین ها

بیوسنتتاز لئوکوترینها

متابولیسم چربی در عضله اسکلتی

متابولیسم اسید چرب

غلظت سرخرگی  LCFA

استفاده از LCFA در طول فعالیت

عرضه اسیدهای چرب زنجیره بلند(LCFA)

انتقال از جریان خون به سیتوزول

تاثیر فعالیت بدنی

انتقال در سیتوزول

متابولیسم در میتوکندری

تنظیم اکسایش چربی توسط کارنیتین

دیگر تنظیم کنند های بالقوه اکسیداسیون چربی

VLDL-TG جریان خون

لیپوپروتئین لیپاز عضله اسکلتی

تری آسیل گلیسرول درون سلولی عضله  (IMTG)

تمرین ورزشی

استفاده از IMTG در طول فعالیت بدنی

آیا تجزیه IMTG در طول فعالیت بدنی با تمرین افزایش می یابد؟

تنظیم هیدرولیز IMTG

فعالیت HSL در طول ورزش

قسمتی از متن

نقش چربی در بدن:

ذخیره و آزادسازی انرژی (بزرگترین منبع انرژی)

حفاظت از ارگان های حیاتی

حفاظت از بدن در برابر سرما

نقش در ساختار غشاء و بافت های عصبی

حفظ یکپارچگی غشاء سلولی

رشد نرمال و تولید مثل

چربی های ساده(خنثی): از چربی های ساده به عنوان چربی های خنثی، آسیل کلسترول ها یا گلیسریدها  نیز نام برده می شود.گلیسرید ها از ترکیب گلیسرول (الکلی با دوعامل الکلی نوع۱ و یک عمل الکلی نوع۲) با اسیدهای چرب به وجود می آیند. آنها ازیک زنجیره هیدروکربنی ویک گروه انتهایی اسید کربوکسیلیک تشکیل شده اند و شامل اسیدهای چرب اشباع شده و اشباع نشده می باشند. گلیسرید ها با توجه به تعداد اسید های چربشان تحت عنوان منو، دی،یا تری گلسیرید نام گذاری می شوند. تری گلیسرید مهمترین گلیسریدی است که قسمت عمده چربی های حیوانی یا گیاهی را تشکیل می دهد.

 

توجه: پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: