مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب ۲۲ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۲۲
حجم ۶ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی تربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب ۲۲ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





بخشی از متن :


چربی ها همانند کربوهیدرات ها از عناصر کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند، با این تفاوت که اکسیژن کمتری دارند .به همین دلیل انرژی بیشتری تولید می کنند.

هر گرم چربی حدود ۹ کیلوکالری انرژی تولید می کند.

 


عناوین اسلایدها

 

مقدمه

چربی ها به ۲ صورت در ترکیب موادغذایی وجود دارند

طبقه بندی چربی ها

چربی های سیر شده

چربی های سیر نشده

اسیدهای چرب از نظر تغذیه ای نیز به دو دسته اند

کلسترول

نقش کلسترول در بدن

نقش چربی ها در بدن

تامین انرژی

تامین اسید های چرب ضروری

خواص چربی ها

اختلال ناشی از مصرف نا متعادل چربی ها 

منابع غذایی





توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: