پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (۱۹۷۹)
پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (۱۹۷۹)
پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (۱۹۷۹) در ۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۴ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
توضیحات کامل
پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (۱۹۷۹) در ۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
پرسشنامه بازخوردهای خوردن گارنر و گرفینکل (۱۹۷۹) در سطح وسیعی به عنوان یک ابزار غربالگری خودسنجی برای نشانه ها و ویژگی های بیمارگونه خوردن به کار می رود و کارآمدی آن در شناسایی بی اشتهایی روانی و پراشتهایی روانی، تایید شده است. EAT می تواند به عنوان مناسب ترین ابزار برای ارزیابی میزان "نتیجه" در گروه های بالینی یا ابزار غربالگری در گروه های غیربالینی به کار برده شود ….
این ابزار خودسنجی، طیف وسیعی از نشانه های مربوط به نگرش ها و رفتارهای خوردن را ارزیابی می کند و به نظر می رسد بهترین پرسشنامه موجود برای ارزیابی نشانه ها، رفتارها و نگرش های بیمارگونه خوردن می باشد. سه مؤلفه: 1. رژیم لاغری به اجتناب از غذاهای چاق کننده و اشتغال ذهنی با لاغرتر بودن مربوط میشود. ۲٫ پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا افکار مربوط به غذا و به همان نسبت پراشتهایی را بررسی می کند. ۳٫ کنترل دهانی کنترل خوردن و فشاری را که فرد از سوی دیگران برای افزایش وزن ادراک میکند , را بررسی می کند.
ویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه) |
|
تعداد گویه ها: |
۲۰ |
تعداد مولفه: |
مولفه دارد (ذکر شده در معرفی پرسشنامه) |
روایی و پایایی: |
دارد (داخلی و خارجی) |
نحوه نمره گذاری: |
دارد |
منبع: |
دارد (به شیوه APA) |
نوع فایل: |
WORD و قابل ویرایش |
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت