پروژه درس اصلاح نباتات خصوصی(باقلا)
پروژه درس اصلاح نباتات خصوصی(باقلا)
دسته بندی | کشاورزی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 1.673 مگا بایت |
تعداد صفحات | 20 |
فهرست
مقدمه.
بخش یك: مواد والدینی..
بخش دو: پرورش گیاه
.A مزرعه.
.B اتاق رشد و گلخانه.
بخش سه: ویژگی های گل ها
بخش چهار: هیبریداسیون مصنوعی و گرده افشانی خود بخود.
.A تجهیزات..
.B آماده سازی مادینه.8
.C گرده افشانی..
.D عامل های موثر بر كارایی و بازده
بخش پنج: هیبریداسیون طبیعی..
بخش شش: رشد و نمو دانه، برداشت، و ذخیره سازی..
منابع
—————-
مقدمه
باقلا[1] یك بنشن[2](لگوم) تك ساله است كه گمان می رود در افغانستان(لدیزنسكی[3]، 1975) یا خاور نزدیك(زهاری[4]، 1977) بوجود آمده است. هیچ نیا و جدّ وحشی از این گیاه یافت نشده است. باقلا در حال حاضر به عنوان یك محصول فصل خنک در آب و هوای زیر استوائی و مدیترانه ای و عمدتاً به عنوان یک محصول بهار کاشته در آب و هوای معتدل رشد کرده است. برخی ارقام نسبتاً مقاوم کاشت زمستانه در انگلستان و فرانسه اتفاق می افتد. در سال 1971، آمار سازمان غذا و كشاورزی[5](FAO) نشان داد چین 3 میلیون هكتار خارج از برآورد جهانی 4.7 میلیون هکتاری داشته است؛ کشورهای مهم دیگر تولید باقلا عبارتند از: ایتالیا، اسپانیا، بریتانیا، مصر، اتیوپی، مراکش و مکزیک.
محتوای پروتئین دانه از 25 تا 35 درصد ماده خشک متفاوت است. باقلای از نوع equina و باقلای از نوع minor دانه ریز ممکن است با همان ماشین آلات مورد استفاده برای بذركاری و برداشت غلات انجام شوند. این نوع از باقلاها عمدتاً به عنوان بخشی با پروتئین بالا در خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرند. در حالی كه باقلای از نوع major[6] دانه بزرگ عمدتاً به عنوان غذای انسان به شكل تازه، كنسرو شده یا خشک استفاده می شود. گاهی اوقات باقلا در مخلوط هایی با گونه های دیگر برای علوفه یا کود سبز مورد استفاده قرار می گیرد.
[1] . faba bean (Vicia faba)
[2] . legume
[3] . Ladizinsky
[4] . Zohary
[5] . Food and Agriculture Organization (F AO)
[6] . V. faba major
قوانین ارسال دیدگاه در سایت