مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروژه درس اصلاح نباتات خصوصی(باقلا)

پروژه درس اصلاح نباتات خصوصی(باقلا)

دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 1.673 مگا بایت
تعداد صفحات 20
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

فهرست

مقدمه.

بخش یك: مواد والدینی..

بخش دو: پرورش گیاه

.A مزرعه.

.B اتاق رشد و گلخانه.

بخش سه: ویژگی های گل ها

بخش چهار: هیبریداسیون مصنوعی و گرده‌ افشانی‌ خود بخود.

.A تجهیزات..

.B آماده سازی مادینه.8

.C گرده افشانی..

.D عامل های موثر بر كارایی و بازده

بخش پنج: هیبریداسیون طبیعی..

بخش شش: رشد و نمو دانه، برداشت، و ذخیره سازی..

منابع

—————-

مقدمه

باقلا[1] یك بنشن[2](لگوم) تك ساله است كه گمان می رود در افغانستان(لدیزنسكی[3]، 1975) یا خاور نزدیك(زهاری[4]، 1977) بوجود آمده است. هیچ نیا و جدّ وحشی از این گیاه یافت نشده است. باقلا در حال حاضر به عنوان یك محصول فصل خنک در آب و هوای زیر استوائی و مدیترانه ای و عمدتاً به عنوان یک محصول بهار کاشته در آب و هوای معتدل رشد کرده است. برخی ارقام نسبتاً مقاوم کاشت زمستانه در انگلستان و فرانسه اتفاق می افتد. در سال 1971، آمار سازمان غذا و كشاورزی[5](FAO) نشان داد چین 3 میلیون هكتار خارج از برآورد جهانی 4.7 میلیون هکتاری داشته است؛ کشورهای مهم دیگر تولید باقلا عبارتند از: ایتالیا، اسپانیا، بریتانیا، مصر، اتیوپی، مراکش و مکزیک.

محتوای پروتئین دانه از 25 تا 35 درصد ماده خشک متفاوت است. باقلای از نوع equina و باقلای از نوع minor دانه ریز ممکن است با همان ماشین آلات مورد استفاده برای بذركاری و برداشت غلات انجام شوند. این نوع از باقلاها عمدتاً به عنوان بخشی با پروتئین بالا در خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرند. در حالی كه باقلای از نوع major[6] دانه بزرگ عمدتاً به عنوان غذای انسان به شكل تازه، كنسرو شده یا خشک استفاده می شود. گاهی اوقات باقلا در مخلوط هایی با گونه های دیگر برای علوفه یا کود سبز مورد استفاده قرار می گیرد.


[1] . faba bean (Vicia faba)

[2] . legume

[3] . Ladizinsky

[4] . Zohary

[5] . Food and Agriculture Organization (F AO)

[6] . V. faba major

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: