مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروژه کارآفرینی تولید بیسکوییت ساده، میشیکا، نان و شیرینی

واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر شیری
دسته بندی طرح توجیهی صنعتی
فرمت فایل doc
حجم فایل ۳۴۴ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۴۰

 [button color=”green2″ link=”http://project20.filenab.com/card.aspx?productid=40193″ size=”big” align=”center” font=”tahoma” icon=”momizat-icon-cart”]خرید و دانلود فایل[/button]

پروژه کارآفرینی تولید بیسکوییت ساده ، میشیکا ، نان و شیرینی

۱ – ۴ – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید بیسکوییت ساده، میشیکا، نان و شیرینی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

۱ – ۵ میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

۱ – ۶  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح ۱۵ نفر میباشد .

 

 

فهرست مطالب:

فصل اول ۵

۱- ۱ مقدمه : ۶

۱ – ۲ نام کامل طرح و محل اجرای آن : ۶

محل اجرا : ۶

۱ – ۳ – مشخصات متقاضیان : ۷

۱ – ۴ – دلایل انتخاب طرح : ۷

۱ – ۵ میزان مفید بودن طرح برای جامعه : ۷

۱ – ۶  – وضعیت و میزان اشتغالزایی : ۸

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : ۸

سرچشمه و پیشینه ۸

گونه‌ها ۹

ور آمدن خمیر ۱۱

فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان ۱۱

نان در فرهنگ های مختلف ۱۲

انواع نان ۱۲

تاریخچه نان ۱۳

دستورالعمل تهیه نان ۱۴

شیرینی ۱۵

بیسکوییت ۱۵

مجوز های قانونی : ۱۶

مراحل صدور جواز تاسیس : ۱۶

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس ۱۷

مدارک مورد نیاز: ۱۷

اصلاحیه جواز تاسیس : ۱۸

تعریف: ۱۹

صدور پروانه بهره برداری : ۱۹

مراحل صدور توسعه طرح : ۱۹

فصل دوم ۲۱

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : ۲۲

بازدید از  محل تولید بیسکوییت و شیرینی در شهرک صنعتی البرز ۲۲

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : ۲۲

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : ۲۳

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : ۲۵

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی : ۲۵

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی : ۲۶

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان) ۲۶

فصل سوم ۲۷

۱- سرمایه گذاری ثابت طرح : ۲۸

۱-۱- زمین محل اجرای طرح : ۲۸

۲-۱- محوطه سازی : ۲۸

۳-۱- ساختمان ها : ۲۹

۴-۱- تأسیسات و تجهیزات : ۳۰

۵-۱- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : ۳۱

۶-۱- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه : ۳۳

۷-۱- تجهیزات اداری و کارگاهی : ۳۳

۸-۱- هزینه های قبل از بهره برداری : ۳۴

جدول هزینه های ثابت طرح : ۳۴

۲- هزینه های جاری طرح : ۳۵

۱-۲- حقوق و دستمزد : ۳۵

۲-۲- مواد اولیه و بسته بندی : ۳۷

۳-۲- هزینه سوخت و انرژی : ۳۸

۴-۲-استهلاک و تعمیر و نگهداری : ۳۸

جدول هزینه های جاری طرح : ۳۹

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید : ۴۰

سرمایه در گردش : ۴۰

جدول سرمایه گذاری : ۴۱

فصل چهارم ۴۳

نتایج حاصله از اجرای طرح : ۴۴

منبع ۴۴

 [button color=”green2″ link=”http://project20.filenab.com/card.aspx?productid=40193″ size=”big” align=”center” font=”tahoma” icon=”momizat-icon-cart”]خرید و دانلود فایل[/button]


مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: