پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی
پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی
دسته بندی | آزمون ارشد |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 444 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 44 |
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی پرورش قارچ خوراکی از دیدگاه کارآفرینی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
تحقیق کارآفرینی پرورش قارچ :
1 – شرح کسب و کار :
تولید قارچ خوراکی ، به روش کاشت پرورش قارچ ای ، امروزه قارچ یکی از مواد مصرفی خانواده های ایرانی است ، در این طرح هدف پرورش و تولید قارچهای خوراکی و ارائه روزانه به بازار مصرف است ، شکل کسب و کار به صورت کارگاه تولیدی مواد غذایی روزانه است و نوع کسب کار از نوع کشاورزی و تولیدی است ، نوع محصولات این طرح انواع و اقسام قارچ های خوراکی میباشد .
از جنبه های منحصر به فرد و خصوصیات ویژه این طرح می توان به تولید چند نوع از قارچهای خوراکی اشاره نمود .
2 – امکان سنجی :
ارزش موضوع :
این طرح همانگونه که اشاره شد یکی از مواد مصرفی خانواده های میباشد و تولید محصولی که به لحاظ بهداشتی از درجه کیفی مناسبی برخوردار باشد و همچنین به لحاظ بسته بندی قابل قبول باشد می تواند نظر بازار مصرف با به خود جلب نماید .
بازار هدف :
بازار هدف در این طرح قشر عامه مردم در جامعه میباشد ولی میتوان با برنامه ریزی و استفاده از روش های بازاریابی مناسب بازار های مصرف کلی را مورد توجه قرار داد.
در این طرح پرورش قارچ بصورت تولید روزانه و بسته بندی روزانه و ارائه محصول در بازار بصورت روزانه خواهد بود و با استفاده از کانال های توزیع محصول در سطح منطقه و یا از طریق نمایندگی های فروش اقدام به فروش و کسب درآمد خواهد شد ، تفاوتی که این طرح با سایر طرح های مشابه خواهد داشت در این است که در این طرح از چندین نوع قارچ خوراکی مختلف برای تولید استفاده خواهد شد و نوع بسته بندی و کیفیت محصول و درجه بهداشتی می تواند سایر موارد متفاوت با طرح های مشابه باشد .
موانع ورود :
از موانع ورود به بازار در این طرح تعداد زیاد رقبا و کسب بازار مصرف میباشد ، با توجه به قدمت برخیب از شرکت های تولید کننده ، جذب مشتری کاری بسیار دشوار است ولی کیفیت عاملی است که می تواند بازار مصرف را جذب نماید .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت