مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پیشینه و مبانی نظری گوشت و تغذیه

دسته بندی :حقوق مدیریت 23

پیشینه و مبانی نظری گوشت و تغذیه

فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق – ,  
( — قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : 48مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه فصل دوم: پيشينه تحقيق اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه 16 پروتئين گوشت 17 چربي گوشت 20 ويتامين هاي گوشت 22 مواد معدني گوشت 22 هيدرات هاي كربن گوشت 24 گوشت به عنوان يك منبع انرژي 24 مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتيك ) 25 تاريخچه صنعت 26 اهميت غذايي سوسيس و كالباس 30 انجمن صنفي صنايع فراورده هاي گوشتي ايران 30 هيات مديره از…

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: