مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی

گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی

گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی در ۴۶ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۴۶
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی حسابداری

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت غذایی در ۴۶ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


بخشی از متن :

تولیدات شرکت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشکیل می دهد که در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیک عرضه می گردد. این محصولات در حال حاضر شامل کنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) کمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد که به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.
اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش کافی، از عوامل مهمی است که در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.
عملیات تولیدی در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و کنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و کباب لوله ای» انجام می شود.

فهرست مطالب

 
1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی

۱-۱-تاریخچه

۲-۱-نمودار سازمانی

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی

۲- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی

۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی

۳-۲- کلیات تولید

۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده

۵-۲- عوامل قیمت تمام شده

۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی

۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید)

۶-۲-ضایعات تولیدی

۷-۲-مراکز هزینه

۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی

۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی 
8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها

۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات

۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها

۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک 


۱-۳-فعالیت مالی

۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت

۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری

۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)

۳-۳-حسابها

۴-۳-روشها

۵-۳-توضیح فرم سند حسابداری

۶-۳- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها

۷-۳-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف

۱-۷-۳-نحوه کنترل داخلی

۲-۷-۳-دریافتها

۸-۳-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                         

 1-8-3-موجودی مواد و کالا

۹-۳-نسبتهای مالی

۱-۹-۳-نسبتهای نقدینگی

۲-۹-۳-نسبتهای سرمایه گذاری

۳-۹-۳-نسبتهای سودآوری

۱۰-۳-عملکرد مالی شرکت

۱-۱۰-۳-سود و زیان

۲-۱۰-۳-ترازنامه

۴-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات

۱-۴-انتقادات و پیشنهادات

۵-فصل پنجم:پیوست

۱-۵-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره ۱ و۲)
۲-۵-فرم پایان دوره کارآموزی
۳-۵-فرم شرح گزارش ماهانه
۴-۵-فرم نظرات و پیشنهادات
۵-۵-صورت هزینه تنخواه گردان
۶-۵-برگ پرداخت طی اسناد بهادار
۷-۵-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)
۸-۵-نسبتهای مالی
۹-۵-نمودار مقدار واقعی فروش
۱۰-۵-فرم سند حسابداری
۱۱-۵-سر فصلهای حسابداری


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: