غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی
غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی
تعداد صفحات انگلیسی ۱۴ صفحه (۳۵۴۴ کلمه)
تعداد صفحات ترجمه فارسی ۱۵ صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول
هر ۲۵۰ کلمه ۱ صفحه میباشد
منظور از ۲۵۰ کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست
زیر قیمت بازار
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۱۵ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دسته بندی | مقالات ترجمه شده |
توضیحات کامل
چکیده
غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای ۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱، ۲ و ۳ ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (۰، ۶۰ و ۱۲۰ ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت