فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد
فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد
تعداد صفحات انگلیسی ۸صفحه (۲۱۵۹ کلمه)
تعداد صفحات ترجمه فارسی ۸ صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول
هر ۲۵۰ کلمه ۱ صفحه میباشد
منظور از ۲۵۰ کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست
زیر قیمت بازار
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۸ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | مقالات ترجمه شده |
توضیحات کامل
چکیده
فشار حاصل از واکنشهای بیوشیمیایی بعدی در محصولات تیمارشده رخ میدهد. این مقاله یک مرور کلی از وضعیت تکنولوژی فعلی را بیان میدارد.
لغات کلیدی : فشار بالا، کیفیت مواد غذایی، فراوری مواد غذایی، حفاظت بدون گرما، فراوری فشار بالا
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت