مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای غیرمنطقی ۳۸ صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای غیرمنطقی ۳۸ صفحه

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای غیرمنطقی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳۸
حجم ۱۵۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای غیرمنطقی قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری باورهای غیرمنطقی تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق باورهای غیرمنطقی در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد. 

 

 

باور غیرمنطقی، هر نوع فکر، هیجان یا رفتاری که با عث تخریب نفس و متلاشی نمودن نفوذ خود باشد وازنتایج مهم آن اختلال درخوشی، شادمانی، تندرستی انسان می باشد. باورهای غیر منطقی، اهداف و خواسته هایی می باشند که به شکل اولویت ها و ترجیحات ضروری و الزامی نمود پیدا می کنند و اگر برآورده گردند باعث آشفتگی فردی می شوند (برنارد ۱۹۸۸؛ به نقل از کردفروشانی و همکاران،  1386).    یک باور، هرگونه فرض اساسی، چه آگاهانه ویا ناآگاهانه است که به اشخاص این آمادگی را می دهد که وقایع را به نحو خاصی درک کنند ونوع خاصی را از اعمال ، انجام دهند. باورها به سه دسته تقسیم می شوند: توصیفی، سنجشی و تجویزی.

 

باورهای توصیفی: 
واقعیتهای مورد قبول راجع به یک فرد، دیگران و اوضاع مختلف می باشند. مثلاً فردی ممکن است معتقد باشد وی فرصت زیادی برای رسیدن به موفقیت دارد.

 

باورهای سنجشی: 
بیان کننده قضاوتهایی نظیر خوبی، بدی، درست و یا اشتباه در روابط با خود و دیگران و محیط است. باورهای سنجشی می تواند مطابق با باورهای توصیفی باشد. مثلاً «من استعداد خوبی برای موسیقی دارم». 

 

باورهای تجویزی:
 آنچه را یک فرد بالاجبار باید انجام دهد، دیکته می کنند و این در صورتی است که کارهای او باید مبتنی بر باورهای قابل ارزیابی باشند. مثلاً بر اساس باورهای قابل ارزیابی و توصیفی بالا می توان گفت که: اظهار قاطع کردن، کامیابی و اظهار عقیده کردن رفتارهای شایسته ای هستند و خود یک فرد و دیگران باید به این صورت عمل کنند. باورها ابعاد شناختی، نفسانی و رفتاری دارند. بعد شناختی عبارت است از اطلاعاتی که آن باور مبتنی برآن است و اساسی برای قضاوت در مورد آنچه خوب، بد، درست یا اشتباه است، می باشد. مبنای اطلاعات و قضاوت برای بعد شناختی یک باور از منابع بسیاری ناشی می شود. نمودهای قدرت نظیر والدین منشا مهمی هستند. در چارچوب روابط فرزند و والدین، فرزندان وقایع مهمی را در خصوص دنیا ، شرایط خاص و مردم وخودشان فرا می گیرند. همچنین قضاوتهایی راجع به وقایع یاد می گیرند ودوست دارند هم این وقایع را و هم قضاوتهای انجام شده را در مورد آنها به طور کامل قبول کنند. این وقایع ممکن است ریشه در خرافات، واقعیات یا اسطوره ها داشته باشند. یک قضاوت ممکن است صحیح و قابل تغییر یا نادرست و پایدار در شرایط گوناگون به حساب نیاید.

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری باورهای غیرمنطقی

تعریف عملیاتی باورهای غیرمنطقی

فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش باورهای غیرمنطقی

۱۰باورهای غیرمنطقی
۱-۱۰-۲ – تعریف باور و باورهای غیرمنطقی
۲-۱۰-۲– انواع باورهای غیرمنطقی
۳-۱۰-۲– خصوصیات باورهای منطقی
۴-۱۰-۲ – طبقه بندی باور غیرمنطقی 

یشینه تحقیقاتی 
پیشینه داخلی
پیشینه خارجی 

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: