مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خستگی شغلی ۶۳ صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خستگی شغلی ۶۳ صفحه

دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق خستگی شغلی بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۶۳
حجم ۴۲۱ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی مدیریت

توضیحات کامل

خستگی شغلی  احساسات نسبتاً پایدار از فقدان علاقه و دشواری در تمرکز بر فعالیت های در دست اقدام تعریف  می شود. این احساسات باعث می شود تا فرد برای حفظ یا بازگشت توجه تلاش خود آگاهانه زیادی را از خود نشان دهد (فیشر، ۴۶:۱۹۹۳).  بر طبق دیدگاه پزشکی وین برگر و مولر (۱۹۷۴)، در تحقیقات پدیده شناختی کیفی اخیر"خستگی دائمی " بیان شده است:که فرد پس از اینکه برنامه‌های زندگی خود را با امور غیرمطلوب و برخلاف علائق خود ترکیب می‌کند به تدریج کسل و خسته می‌شود. این گونه افراد هیجانهای عاطفی دوگانه‌ای  احساس می‌کنند زیرا اصولاً ازسایر افرادی که در برخوردهای روزمره‌ی آنها دخالت دارند ناراحت هستند و در عین حال بطور جدی تری از دست خودشان ناراحت هستند" (بارگ دیل ،۲۰۰۰: ۱۸۸). تحقیقات بارگ دیل (۲۰۰۰) نشان می دهد که افرادی که مستعد "خستگی دائمی هستند" شیوه‌ی زندگی منفعل و اجتناب‌ناپذیر را پیش می‌گیرند که حاصل آن خستگیی است که به جنبه‌های دیگر زندگی آنها نیز تسری می‌یابد؛ و بدین ترتیب یک دوره‌ی پیوسته از خستگی مزمن  و تنازعات مداوم برای غلبه بر اثرات نامطلوب را بوجود می‌آورد.

 

 

 

 

از زمان‌های دور (دوره ی کلاسیک) در مورد خستگی مطالبی به جا مانده است که شرح مفصل آن به قرن چهارم میلادی برمی گردد (هیلی ، ۱۹۸۴). امّا، تا اواسط قرن هجدهم میلادی تعریفی از واژه‌ی خستگی در زبان انگلیسی وجود نداشت و ریشه ی آن هم مشخصاً معلوم نبود (هیلی، ۱۹۸۴؛کوهن،۱۹۷۶). محققان می‌گویند ریشه‌ی لغت خستگی بسته به اینکه معنای اصلی آن به جنبه‌های جسمی یا روحی اشاره کند، متفاوت است. در میان معادل‌های واژه ی خستگی جسمی می‌توان به لغات "دلگیر کننده ، "کسالت آورنده "، "محزون " اشاره کرد، در حالی که معادلهای روحی آن شامل واژه‌های"ملال آور "،  "یکنواخت " و واژه‌ی فرانسوی (Ennui)  است (هیلی، ۱۹۸۴؛ کوهن، ۱۹۷۶؛ اوکانر ، ۱۹۶۷).

 

 

 

 

در سایر زبانها معانی دیگری از خستگی که ناشی از نحوه‌ی کاربرد این اصطلاح است را می‌توان پیدا کرد. برای مثال در زبان آلمانی، لغت"Lany Wiele"که حاکی از "گذر کند زمان" است معنی خستگی را می‌دهد. در زبان عبری، لغت "Lashemn"به معنای "آرزوی چیزی را کردن" و همچنین" اندوه ناشی از بیکاری" معادل واژه‌ی خستگی است. معنی اصلی واژه ی خستگی در زبان اسلاوی" Kuka"است که به معنای "تکرار و یکنواختی " است (واف، ۱۹۷۹). نهایتاً ساندبرگ و استات (۱۹۹۲) معادل‌های دیگر واژه‌ی خستگی (خسته کننده) را از زبان‌های ژاپنی، چینی (ماندارین) وکره‌ای که تأکید بر مفاهیم "جالب نبودن "و یا "بیکار بودن " است راگزارش کرده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ریشه‌ی لغت خستگی می‌توان به نوشته‌های آسمان  (1979) و واف  (1979) مراجعه کرد. کاربردهای ادبی واژه‌ی خستگی را همچنین در آثار هیلی(۱۹۸۴)، کلاپ  (1986)، کوهن (۱۹۷۶)، اسپکز  (1995) می‌توان یافت. 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب
چکیده    1

تعریف نظری و مفهومی خستگی شغلی

تعریف عملیاتی خستگی شغلی

فصـل دوم  : ادبیات نظری و پیشینه تجربی خستگی شغلی

مقدمه    6
۲-۱- بخش اول:استعداد خستگی شغلی    6
۲-۱-۱- ریشه لغوی خستگی    6
۲-۱-۲- مفاهیم و تصورات خستگی    9
۲-۱-۲-۱- دیدگاه روانکاوانه    9
۲-۱-۲ -۲- دیدگاه فیزیولوژیک    11
۲-۱-۲-۳- دیدگاه رشدی    14
۲-۱-۲-۴ دیدگاه صنعتی ـ انسانی    15
۲-۱-۳ خستگی شغلی    20
۲-۱-۴ مفهوم استعداد خستگی شغلی    22

۲-۴-۱ بررسی تحقیقات انجام شده در ارتباط با خستگی شغلی

۲-۵- چارچوب نظری تحقیق    31
۲-۶- مدل مفهومی تحقیق    33
۲-۷-  فرضیه‏های تحقیق    36

منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: