مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش شغلی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش شغلی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق نگرش شغلی بصورت کامل و جامع و با منابع جدید برگرفته از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۸۳
حجم ۴۲۵ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی مدیریت

توضیحات کامل

این مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد نگرش شغلی می باشد که در بخش اول آن بصورت کامل و جامع چارچوب نظری نگرش شغلی تشریح می گردد و در بخش دوم پیشینه پژوهش نگرش شغلی در دو قسمت بررسی میگردد: در قسمت اول پیشینه تحقیق نگرش شغلی در پایان نامه های داخل کشور اورده می شود و در قسمت دوم پیشینه تحقیق نگرش شغلی در پایان نامه های خارج کشور بصورت کامل بررسی میگردند.این مبانی نظری و پیشینه پژوهش در قالب ۸۳ صفحه و از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد اقتباس شده است.

 مقدمه
بررسی
نگرش های شغلی افراد به دلیل نتایج زیادی که ممکن است بر بهبود رفتار سازمانی داشته باشد، طی چند دهه گذشته مورد توجه پژوهشگران و صاحب نظران بوده است. پژوهش در مورد نگرش اعضای سازمان موجب می شود تا مدیران از نوع  نگرش کارکنان در مورد خود آگاه شوند و دریابند که آیا سیاست و رویه ای که به اجرا در می آورند منصفانه است یا خیر؟ مدیران باید به نگرش اعضا و کارکنان سازمان توجه زیادی داشته باشند. زیرا این نگرش ها موجب تاثیر بر افراد سازمان می شود (دمیچل ، ۲۰۱۱).


همچنین نگرش کارمندان به شغل و سازمان خود از آن نظر که بر روی متغیرهای مهم سازمانی اثر می گذارد حائز اهمیت است.
اهمیت نگرش های شغلی و ارتباط این نگرش ها با پیامدهای مثبت و منفی سازمانی لزوم توجه محققان، مدیران و متولیان امور را مشخص می-سازد. در سازمان ها و حوزه رفتار سازمانی از میان نگرش های متعدد موجود، نگرش های مرتبط با فعالیت های شغلی به ویژه رضایت شغلی، تمایل به ترک شغل و تعهد سازمانی بیش از همه مورد توجه قرار گرفته است (طالب پور و غلامیان، ۱۳۸۹). بنابراین نگرش های شغلی جنبه مهمی از زندگی عاطفی و احساسی مدیر را تشکیل می دهند، زیرا او نسبت به اندیشه ها و اشیا، نظرات خاصی دارد که ناشی از اطلاع از آنها و تمایل به انجام عمل در مورد آن ها است. اینگونه نظرها غالباً تعیین کننده شیوه برخورد با پدیده ها است (کریمی، ۲۷۲:۱۳۸۲).

 ۲-۱-۲) تعاریف و مفاهیم نگرش شغلی
«نگرش» یکی از مهم ترین مفاهیم روان شناسی اجتماعی نوین است (آفاق ویسی و آگهی،۱۳۸۹). احتمالاً در روان شناسی اجتماعی معاصر ایالات متحده، مفهوم نگرش متمایزترین و ضروری ترین مفهوم است. نگرش نیز همانند بسیاری از متغیرهای روان شناختی، نه یک ذات قابل مشاهده ی بلاواسطه، بلکه ساخته ای فرضی درباره طبیعت رفتار آدمی است. مفهوم نگرش به هیچ عمل خاصی اشاره ندارد، بلکه انتزاعی از تعداد زیادی واکنش یا عمل مرتبط است (قراباغی،۱۳۹۰). 

همچنین نگرش حالت آمادگی ذهنی و روانی است که بر اساس تجربه، سازماندهی شده و تأثیری پویا و جهت دار بر واکنش فرد در مقابل تمام اشیا و موقعیت هایی که با آن روبرو می شود بر جای می گذارد. بنابراین نگرش به عنوان تمایل به پاسخگویی به یک فرد، یک ایده یا یک موقعیت به طریقی خاص، در نظر گرفته می شود (فلینت و همکاران،۲۰۱۳).

و در واقع نشان دهنده میل و انگیزه درونی برای انجام دادن و یا انجام ندادن رفتار خاص است. ترکیبی از باورها، گرایش ها یا احساسات مساعد و نامساعدی است که به آمادگی و تمایل فرد برای نشان دادن واکنش به شیوه ای نسبتاً ثابت به اشیا، اشخاص و رویدادهای خاص اطلاق می شود (کرامتی،۱۳۹۱). نگرش ها، خصوصیات ثابت فردی هستند که به انسان ها در مورد شرایط کار، دید مثبت یا منفی می دهد. نگرش قابل دیدن یا لمس کردن نیست بلکه از روی سخنان شخص یا کارهایی که او انجام می دهد استنباط می شود (چنگ و والدنبرگر ، ۲۰۱۳).

بنابراین بررسی نگرش های کارکنان در سازمان های مختلف به دلیل نتایج قابل ملاحظه ای که می تواند بر بهبود رفتارهای سازمانی داشته باشد، طی چند دهه گذشته مورد توجه محققان و صاحبنظران مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی بوده است (سروش،۱۳۹۱). نیروی انسانی بخش عمده ای از زندگی خود را در محیط سازمانی می گذراند، طبیعی است که توجه و آگاهی به ابعاد سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی کارکنان از اهمیت فراوانی برخوردار است (مشبکی،۱۳۸۹: ۵).نگرش شغلی به معنای طرز تفکر فرد نسبت به جنبه های مختلف شغلش است و نوعی سنجش روحیه در انجام وظیفه محسوب می شود؛ بدین معنی که نشان میدهد فرد نسبت به شغل خود دارای رضایت شغلی یا عدم رضایت شغلی است (حجازی و همکاران، ۱۳۹۱).

نگرش شغلی نظری است که افراد، درباره چیزها یا رویدادهای مختلف شغلش ابراز می کند و منعکس کننده نوع احساس فرد درباره آن است (سارمیناه ، ۲۰۱۱).بنابراین اصولا هر سازمانی همواره درصدد آگاهی از نگرش های شغلی کارکنان است و اگر این نگرش ها به صورتی مشخص بیان شوند سازمان-ها می توانند جهت مدیریت نیروی انسانی اطلاعات مفیدی بدست آورند (بحرینی زاده و همکاران،۱۳۹۱). به طور کلی مفهوم نگرش شغلی به تمایل به ارزیابی و پاسخگویی به موضوعات اجتماعی به صورت همواره مساعد یا نامساعد اشاره دارد (قراباغی،۱۳۹۰).

فهرست مطالب

فصل دوم: ادبیات نظری و پیشینه پژوهش نگرش شغلی

بخش اول:مبانی نظری نگرش شغلی

نگرش شغلی (با تأکید بر تمایل به ترک شغل و رضایت شغلی)
۲-۱-۱) مقدمه    ۱۴
۲-۱-۲) تعاریف و مفاهیم نگرش شغلی    ۱۴
۲-۱-۳) جایگاه نگرش شغلی در مباحث رفتار سازمانی    ۱۶
۲-۱-۴) راهکارهای تغییر نگرش شغلی    ۱۶
۲-۱-۵) تأثیر باورها بر نگرش شغلی و باز مهندسی آن    ۱۷
۲-۱-۶) ابعاد نگرش شغلی    ۱۸

۲-۱-۷) عوامل موثر بر نگرش شغلی    ۲۰

۲-۱-۸) انواع نگرش شغلی    ۲۹
۲-۱-۹) تعاریف و مفاهیم تمایل به ترک شغل    ۲۹
۲-۱-۱۰) انواع ترک شغل ها    ۳۱
۲-۱-۱۱) مدل های ترک شغل    ۳۴
۲-۱-۱۲) عوامل مرتبط با ترک خدمت    ۳۵
۲-۱-۱۳) معایب و مزایای ترک خدمت    ۳۹
۲-۱-۱۴) تعاریف و  مفاهیم رضایت شغلی    ۴۰
۲-۱-۱۵) نظریه های رضایت شغلی    ۴۳
۲-۱-۱۶) عوامل موثر بر رضایت شغلی    ۴۶
۲-۱-۱۷) روش های اندازه گیری رضایت شغلی    ۵۱
۲-۱-۱۸) پیامدهای رضایت شغلی    ۵۷

بخش دوم: پیشینه تحقیق نگرش شغلی

۲-۳-۱) پیشینه مطالعاتی نگرش شغلی در داخل کشور    ۷۸

۲-۳-۲) پیشینه مطالعاتی نگرشش شغلی در خارج از کشور    ۸۳

منابع فارسی و انگلیسی

توضیحات:
فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع :    انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل:     WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
بدون هیچ تگ و تبلیغات، قابلیت پرینت دارد
تولید شده انحصاری در:فروشگاه ساز فایلینا

توضیحات بیشتر و دانلود

صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: