مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی در ۱۵ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۵
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی

توضیحات کامل

.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سردرد میگرنی در ۱۵ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

.

.

.

توضیحات: فصل دوم

 

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA  جهت استفاده فصل د

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو

 

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

 

سردرد میگرنی؛ تعریف و عوامل مرتبط با آن

سردرد، یکی از شایع ترین شکایاتی است که بیماران را نزد پزشک می کشاند. بیش از ۹۰ درصد از افراد در طول سال حداقل یک حمله سردرد را تجربه می کنند(کاسپر، براندوال و فاوسی، ۲۰۱۰). برآوردهای کلی نشان می دهد که بزرگسالان مبتلا به اختلال سردرد به ترتیب ۴۶ درصد سردرد کلی، ۱۱ درصد میگرنی، ۴۲ درصد سردرد تنش و ۳ درصد سردرد مزمن روزانه را تجربه می کنند(استوفنر و همکاران، ۲۰۱۱). 

هرچند تعریف مشخص و دقیقی از سردرد وجود ندارد، اما کلیه دردهایی که می توان آنها را در ناحیه سر و صورت احساس کرد، جزء اختلال سردرد محسوب می شوند. سردردهای تنشی، به طور معمول ریشه عضلانی دارند و با گرفتگی شدید عضلات گردن، شانه ها، صورت و سر مشخص می شوند. این نوع سردردها، شروعی تدریجی دارند و با احساس بستن نواری به دور سر، گرفتگی شدید عضلات، درد دو طرف سر، احساس فشار و کسالت همراه هستند و از فراوانی، شدت و طول دوره بسیار متغیری برخوردار هستند. بیماران مبتلا به سردرد نوع تنشی، به طور معمول از دوره های درد دو طرف سر رنج می برند. سردرد نوع تنشی، چند روز در هر ماه یا حتی به طور روزانه اتفاق می افتد و این نوع سردرد یعنی تنشی همچنین ناتوانی زیادی را برای بیماران مبتلا به چنین اختلالی ایجاد می کند(استوفنر و همکاران، ۲۰۱۱). 

سردرد میگرنی یکی از رایج ترین اختلالات روان تنی است که مشخصه آن سردردهای ضربان دار است. به طور معمول، یک طرف سر را فرا می گیرد و در کودکی و نوجوانی شروع و با گذذشت سالها، عود آن کمتر می گردد. سردرد میگرن، یکی از ۲۰ علت ناتوانی در سراسر جهان است و وسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان مشکل بهداشت عمومی با اولویت بالا شناخته شده است(لئونادری، استینر، شچر و لیپتون، ۲۰۱۵).

 

کمال گرایی، پرخاشگری  سبک های مقابله ای بیماران سردرد میگرنی؛

کمال­گرایی به منزله تمایل پایدار فرد به وضع معیارهای کامل و دست نیافتنی و تلاش برای تحقق آنها که با خود ارزشیابی های انتقادی از عملکرد شخصی همراه است، تعریف شده است(دمت، ۲۰۰۹). از سوی دیگر بعضی یافته­ها بر حسب کنش وری مثبت و منفی کمال­گرایی، تقسیم‏بندی‏های دوگانه کمال گرایی بهنجار-نابهنجار و مثبت و منفی را معرفی کرده اند(عبدخدایی، مهرام، ایزانلو، ۱۳۹۰). برخی با تمایز بین کمال گرایی بهنجار و نوروتیک معتقد هستند که کمال­گرای بهنجار از تلاش و رقابت برای برتری و کمال لذت می­برد و در عین حال محدودیت­های شخصی را به رسمیت می شناسد اما کمال­گرای نوروتیک به دلیل انتظارات غیر واقع بینانه هرگز از عملکرد خود خشنود نخواهد شد و از منظر خودش هرگز کاری را خوب انجام نمی­دهد که بتواند از آن احساس لذت ببرد. این افراد ناشکیبا و بی نهایت خود انتقاد­گر هستند. در کمال­گرایی بهنجار اشخاص به کارهای سخت روی آورده و با هدف موفقیت، برانگیخته شده و ضمن تاکید بر معیارهای سطح بالای عملکردی، می­توانند واقعیت های بیرونی را درک کرده و محدودیت ها را بپذیرند. ولی کمال گرایی نابهنجار با ترس از شکست برانگیخته شده و در نتیجه در خصوص دستیابی به اهداف سطح بالا و غیر واقع بینانه دائما نگران هستند(ایجان و همکاران، ۲۰۱۰).

مقابله در برگیرنده تلاش­ها، اعم از کنش محور و درون روانی، برای اداره و تنظیم تقاضاهای محیطی، درونی و کشمکش میان آنها است و دو کارکرد مهم دارد: تنظیم هیجان های ناگوار و در پیش گرفتن کنشی برای تغییر و بهبود مسأله‏ای که باعث ناراحتی شده است، و دو نوع سبک مقابله ای در برابر فشار روانی وجود دارد: سبک مقابله مسأله مدار و سبک مقابله­ای هیجان مدار(لازاروس و فولکمن، ۱۹۸۴، به نقل از مجید و همکاران، ۲۰۰۹).


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: