مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف ‏انرژی استآزمایش پس از طرح ریزی مرکب مرکزی‎(CCD)‎‏ برنامه ریزی شده و با توجه به زمان ‏فراوری‎(RT)‎‏ و سرعت شفت همزن‎(as)‎‏ به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۹
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

 
 
عنوان انگلیسی : 

Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate

 
 
 
 
چکیده :
هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف ‏انرژی است.آزمایش پس از  طرح ریزی مرکب مرکزی‎(CCD)‎‏ برنامه ریزی شده و با توجه به زمان ‏فراوری‎(RT)‎‏ و سرعت شفت همزن‎(as)‎‏ به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی ‏اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را  در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را ‏بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم ‏است. 
 
بهینه سازی عبارتست از  به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش ‏شرایط کار ۷۰دور در دقیقه بوده و زمان فراوری ۵۸دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط ‏بهینه سازی به شرح زیر است.۵۸دور در دقیقه و ۳۸٫۵ دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید ‏مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی۱۰۹ کیلوگرم بر ساعت تا ۱۵۶ ‏کیلوگرم بر ساعت را داشته و ۴۳%افزایش بهره وری  دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه ‏سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.‏
 
 
کلیدواژه ها:

شکلات

طراحی تجربی

فراوری آسیاب میله ای

بهینه سازی،تابع مطلوب

 
 
 
مقدمه :
براساس قانون فعلی اروپا ‏Dir.200036/CE:UE2000)‎‏ تهیه شکلات به عنوان یک ‏محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از ۳۵% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از ‏‏18%کره کاکائو و کمتر از ۱۴%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری ‏براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و ‏کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. 
 
مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت ‏و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود. علاوه براین از انجا ‏که فرایند آسیاب چرخشی قبلا انجام شده است سطوح جدیدی را به وجود آورده است که توسط ‏کنچینگ پوشش داده نشده است. این سطوح جدید زاید بوده و بهبود خواص را در پی خواهد ‏داشت(بکت۱۹۹۹). دمای کار نیز برای تنظیم بسیار ضروری است چرا که باید کره کاکائو در محصول ‏نهایی به صورت جامد پایدار باقی بماند(تالبوت۱۹۹۹). 
 
 
فراوری شکلات بستگی به نوع محصول،شیر و نوع ‏فرایند  ومیله های آهنی اسیاب در مقابل موادی مانند شیرخشک که به صورت گرانوله بوده یا پودر ‏شکر بستگی دارد. این عملیات ممکن است پرزحمت بوده و براساس  هزینه های جاری خود مانند ‏سرمایه،تعمیر ونگهداری و انرژی مورد ارزیابی قرار گرفته و ویژگی های محصول مانند توزیع اندازه ‏ذرات و شکل ذرات و میزان الودگی ها در محصول نهایی موثر باشد. 
 
انتخاب تجهیزات برای کاهش اندازه ‏ذرات بستگی به عوامل بسیاری مانند نوع خوراک دستگاه و اندازه ذرات نهایی و نوع ماده در حال فراوری ‏است. فراوری شکلات اغلب با استفاده از ۵ رول انجام می شود. ۴ رول آسیاب است که به صورت عمودی در ‏وسط قرار دارد در حالی که یک رول خوراک دهنده با یک زاویه پایین تر از رول های قبلی قرار دارد. ‏میزان تغذیه تعیین توان و ظرافت نهایی شکلات را بر عهده داشته و با تغییر فاصله رول ها می توان ‏سرعت تولید را تغییر داد.(زیگلر و هاگ ۱۹۹۹). بسیاری از تولید کنندگان شکلات ها در ابعاد کوچک ‏نیاز به کارگاه های شکلات سازی کوچک و جمع وجود دارند که شامل سیستم فراوری رولی بوده و به ‏صورت سنتی می باشند.‏
 
 
 
فهرست مطالب :
چکیده:‏ ‏2‏
کلیدواژه:‏ ‏2‏
‏1-مقدمه:‏ ‏3‏
‏2-موارد و روش ها:‏ ‏6‏
‏2-1 طراحی تجربی:‏ ‏6‏

جدول ۱:انتخاب به طور تصاادفی تجربی برای زمان فراوری‎(rt)‎‏ و سرعت همزن‎(as)‎ ‏6‏

‏2-2 تولید شکلات:‏ ‏7‏

‏2-3 مصرف برق:‏ ‏9‏

‏2-4 اندازه ذرات:‏ ‏10‏
‏2-5 مقدار آهن:‏ ‏10‏
‏2-7 تجزیه و تحلیل اماری:‏ ‏11‏
‏3-نتایج و بحث:‏ ‏12‏

جدول ۲ نتایج مربوط به متغیرها برای آزمایش تمام مقادیر ‏13‏

جدول ۳:ضرایب مرتبه دوم چندجمله ای مدل معادله ۲ برای متغیر های آزمایشبا ضرایب رگراسیون و عدم تناسب ‏ANOVA ‏14‏
شکل ۳:سطح پاسخ اندازه ذرات ‏‎(d90)‎ ‏15‏
شکل ۴:سطح پاسخ محتوای اهن ‏16‏
جدول ۴:تابع مطلوبیت ارزش با مقادیر بالا و پایین و وزن هریک از متغیرها ‏17‏
‏4:نتیجه گیری:‏ ‏19‏
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: