پاورپوینت بررسی حس چشایی
پاورپوینت چشایی، تنظیم شده در ۱۸ اسلاید و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۱۸ |
حجم | ۱ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | تربیت بدنی |
توضیحات کامل
پاورپوینت چشایی، تنظیم شده در ۱۸ اسلاید و قابل ویرایش با فرمت pptx
پاورپوینت چشایی
- هر جوانه چشایی حدود ۵۰ فیبر عصبی دریافت می کند و برعکس ‘هر فیبر عصبی به طور متوسط با ۵۰ جوانه چشایی ارتباط دارد.
- جوانه های چشایی به طور دایم با نیمه عمری حدود ۱۰ روز جایگزین می شوند.
- در انسان جوانه های چشایی در مخاط اپیگلوت‘سقف دهان و حلق ودر دیواره های پرزهای قارچی شکل و پیاله ای شکل زبان قرار دارند.
- پرزهای قارچی شکل:ساختاری مدور نوک زبان
- پرزهای پیاله ای شکل : بصورتv پشت زبان
عناوین اسلایدها
چشایی
اعصاب جوانه های چشایی
میسرهای عصبی
رمز گردانی عصبی مزه
فیز یو لوژی چشایی
مواد مولد احساسهای چشایی اولیه
آستانه چشایی و تمیز شدت مزه
تحریک رسپتور
طعم
اختلالات چشایی
منابع:
روان شناسی فیزیولوژیک
نیل ر.کارلسون
کلیات فیزیو لوژی
ویلیام اف.گانونگ
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت