پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در ۲۳ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۲۳ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | مهندسی کشاورزی |
توضیحات کامل
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در ۲۳ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از ۴۸٫۵% ساکارز و انجیر خشک :۳۰٫۹% فروکتوز و ۴۲% گلوکز دارد ،
فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
در دمای ۲۰ درجه ۷۸ گرم از فروکتوز در ۱۰۰ میلی لیتر آب در مقایسه با ۶۵ گرم ساکارز و ۲۰ گرم لاکتوز حل می شود ،
شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
خصوصیات حسی
فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت