مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏۱۳۵۳ دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت ۲۰۰۰۰ تن قابل افزایش تا ‏‏۳۰۰۰۰ تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است‏

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۹۰
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی صنایع غذایی

توضیحات کامل

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

 
 
مقدمه :
تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی طی سالهای ۱۳۱۶ ‏تا ۱۳۲۰ باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز، حمیدیه وسایر ‏مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید.سطح زیر کشت در ‏سال ۱۳۲۰ به ۳۰۰ هکتار رسید . با ادامه آزمایش و بررسی های انجام شده ‏بالاخره در سال ۱۳۳۸ تسطیح زمین ها و متعاقبأ عملیات مربوط به احداث ‏کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه ‏توانست اولین دوره بهره برداری خود را در آذر ۱۳۴۰ با برداشت نیشکر از ‏سطحی معادل ۲۴۰۰ هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت ۲۰۰۰۰ تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید .تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است.‏
 
 
 
 
کلمات کلیدی :

صنعت قند‎ 

نیشکر 

چغندر

ساکاروز و خواص آن

کریستالیزاسیون

ضایعات قندی

دکانتور مکانیکی

 
 
فهرست :
 
نیشکر ‏4‏

‏2- ساکاروز و خواص آن ‏5‏

واکنش در مقابل قلیایی ها ‏7‏
تجزیه منوساکاریدها ‏8‏
تولید مواد رنگی :‏ ‏9‏
تولید مواد رنگی :‏ ‏10‏
تاثیر آنزیم ها و میکروارگانیسم ها ‏11‏
خواص فیزیکی کریستال ساکاروز ‏15‏
تصفیه شربت ‏16‏
دفکاسیون ‏17‏
سولفیتاتسیون ‏18‏
کربناتاسیون ‏20‏
تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون)‏ ‏21‏
کریستالیزاسیون ‏22‏
مواد قندی(ساکارز)‏ ‏22‏
مواد قندی آلی( غیر از ساکاروز) محلول در آب ‏24‏

گالاکتوز ‏25‏

رافینوز ‏25‏

کستوزها ‏27‏

آمینو اسیدها ‏27‏

اسید گلوتامیک ‏28‏

گلوتامین ‏29‏
اسید اسپارتیک ‏29‏

ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند ‏29‏

نیتروژن مضره ‏30‏
مواد رنگی ‏30‏

‏- ملانوایدین ‏31‏

مواد غیر قندی معدنی ‏32‏
آماده سازی زمین :‏ ‏33‏
تناوب ‏34‏
تحویل وتخلیه ‏43‏
تخلیه چغندر ‏45‏
تخلیه مکانیکی ‏45‏

عیار  سنجی مبنای خرید چغندر ‏47‏

نمونه برداری ‏48‏
سیلو کردن چغندر قند درکارخانه ‏49‏
زمان مطلوب برداشت ‏50‏

تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تک ریشه چغندر قند ‏50‏

ضایعات قندی (ساکاروز)‌در اثر تنفس ‏51‏
تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس( ضایعات)‏ ‏52‏
ضایعات قندی (‌ساکارز)‌دراثر آسیب دیدگی چغندر ‏52‏

ضایعات قندی (ساکارز) در اثر دما ‏53‏

آماده سازی چغندر قند ‏54‏
تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیکی ‏54‏
روش تخلیه خشک ‏55‏
خصوصیات کانالها ‏57‏
کشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید ‏58‏

آسیاب خلال با صفحه متحرک( برش کامل)‏ ‏59‏

استخراج (‌شربت گیری)‏ ‏61‏
استخراج جامد- مایع ‏61‏

استخراج گاز- مایع ‏62‏

شروط استفاده از استخراج در صنعت قند ‏62‏
فاکتورهای موثر در استخراج شربت ‏62‏
دما ‏63‏
مدت دیفوزیون ‏64‏

مقدار آب مصرفی ‏64‏

آلودگی میکروبی ‏64‏
کیفیت آب مصرفی در دیفوزیون ‏65‏
تفاله خشک  کنی ‏65‏

روشهای تصفیه شربت خام ‏66‏

حلالیت آهک درمحلولهای قندی ‏66‏
آهک خور مقدماتی ‏68‏
آهک خور اصلی ‏68‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون یک ‏70‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون دو ‏71‏
آهک خور اصلی ‏72‏
کنترل وتنظیم فشار گاز ‏72‏
گاز پخش کن ‏73‏
ته نشین کننده یا دکانتور ‏73‏

‏- دکانتور استاتیکی(‌ایستایی)‏ ‏73‏

‏- دکانتور مکانیکی ‏74‏
صافی تغلیظ گل ‏74‏
صافی های تغلیظ مداوم ‏75‏
غلیظ کردن شربت رقیق(اواپراسیون)‏ ‏75‏
کریستالیزاسیون ‏76‏

هدف کریستالیزاسیون ‏76‏

محلول اشباع ‏77‏
فوق اشباع و ضریب فوق اشباع ‏78‏

بدنه های طباخی با بهم زن های مکانیکی ‏79‏

سایر تجهیزات دستگاه های طباخی ‏80‏

مایشه کردن پخت(‌ملاکسور، رفریژان)‌یا کریستالیزاسیون سرد ‏80‏

ساختمان مایشه ها(‌بهم زن و سرد کننده)‏ ‏82‏
الف- بارگیری ‏83‏

ب- جداکردن شربت ‏84‏

سانتریفوژهای دائم ‏85‏
قندگیری از ملاس ‏88‏
 
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: