پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند ، نیشکر و چغندر
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند ، نیشکر و چغندر
بتدریج و با توسعه سطح زیر کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ۱۳۵۳ دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت ۲۰۰۰۰ تن قابل افزایش تا ۳۰۰۰۰ تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه اندازی گردید تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال گذشته جمع آوری شده است
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۹۰ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | صنایع غذایی |
توضیحات کامل
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند ، نیشکر و چغندر
مقدمه :
تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی طی سالهای ۱۳۱۶ تا ۱۳۲۰ باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز، حمیدیه وسایر مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید.سطح زیر کشت در سال ۱۳۲۰ به ۳۰۰ هکتار رسید . با ادامه آزمایش و بررسی های انجام شده بالاخره در سال ۱۳۳۸ تسطیح زمین ها و متعاقبأ عملیات مربوط به احداث کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه توانست اولین دوره بهره برداری خود را در آذر ۱۳۴۰ با برداشت نیشکر از سطحی معادل ۲۴۰۰ هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال 1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت ۲۰۰۰۰ تن قابل افزایش تا 30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه اندازی گردید .تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال گذشته جمع آوری شده است.
کلمات کلیدی :
صنعت قند
نیشکر
چغندر
ساکاروز و خواص آن
کریستالیزاسیون
ضایعات قندی
دکانتور مکانیکی
فهرست :
نیشکر 4
2- ساکاروز و خواص آن 5
واکنش در مقابل قلیایی ها 7
تجزیه منوساکاریدها 8
تولید مواد رنگی : 9
تولید مواد رنگی : 10
تاثیر آنزیم ها و میکروارگانیسم ها 11
خواص فیزیکی کریستال ساکاروز 15
تصفیه شربت 16
دفکاسیون 17
سولفیتاتسیون 18
کربناتاسیون 20
تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون) 21
کریستالیزاسیون 22
مواد قندی(ساکارز) 22
مواد قندی آلی( غیر از ساکاروز) محلول در آب 24
گالاکتوز 25
رافینوز 25
کستوزها 27
آمینو اسیدها 27
اسید گلوتامیک 28
گلوتامین 29
اسید اسپارتیک 29
ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند 29
نیتروژن مضره 30
مواد رنگی 30
- ملانوایدین 31
مواد غیر قندی معدنی 32
آماده سازی زمین : 33
تناوب 34
تحویل وتخلیه 43
تخلیه چغندر 45
تخلیه مکانیکی 45
عیار سنجی مبنای خرید چغندر 47
نمونه برداری 48
سیلو کردن چغندر قند درکارخانه 49
زمان مطلوب برداشت 50
تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تک ریشه چغندر قند 50
ضایعات قندی (ساکاروز)در اثر تنفس 51
تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس( ضایعات) 52
ضایعات قندی (ساکارز)دراثر آسیب دیدگی چغندر 52
ضایعات قندی (ساکارز) در اثر دما 53
آماده سازی چغندر قند 54
تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیکی 54
روش تخلیه خشک 55
خصوصیات کانالها 57
کشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید 58
آسیاب خلال با صفحه متحرک( برش کامل) 59
استخراج (شربت گیری) 61
استخراج جامد- مایع 61
استخراج گاز- مایع 62
شروط استفاده از استخراج در صنعت قند 62
فاکتورهای موثر در استخراج شربت 62
دما 63
مدت دیفوزیون 64
مقدار آب مصرفی 64
آلودگی میکروبی 64
کیفیت آب مصرفی در دیفوزیون 65
تفاله خشک کنی 65
روشهای تصفیه شربت خام 66
حلالیت آهک درمحلولهای قندی 66
آهک خور مقدماتی 68
آهک خور اصلی 68
کربناتاسیون یا ساتراسیون یک 70
کربناتاسیون یا ساتراسیون دو 71
آهک خور اصلی 72
کنترل وتنظیم فشار گاز 72
گاز پخش کن 73
ته نشین کننده یا دکانتور 73
- دکانتور استاتیکی(ایستایی) 73
- دکانتور مکانیکی 74
صافی تغلیظ گل 74
صافی های تغلیظ مداوم 75
غلیظ کردن شربت رقیق(اواپراسیون) 75
کریستالیزاسیون 76
هدف کریستالیزاسیون 76
محلول اشباع 77
فوق اشباع و ضریب فوق اشباع 78
بدنه های طباخی با بهم زن های مکانیکی 79
سایر تجهیزات دستگاه های طباخی 80
مایشه کردن پخت(ملاکسور، رفریژان)یا کریستالیزاسیون سرد 80
ساختمان مایشه ها(بهم زن و سرد کننده) 82
الف- بارگیری 83
ب- جداکردن شربت 84
سانتریفوژهای دائم 85
قندگیری از ملاس 88
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت