مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه میل به طلاق روزولت و همکاران با نمره گذاری، روایی و پایایی

پرسشنامه میل به طلاق روزولت و همکاران با نمره گذاری، روایی و پایایی

پرسشنامه مقیاس میل به طلاق روزلت، جانسون و مورو (۱۹۸۶) با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها، ۲۸ سوالی در قالب فایل ورد word و با فرمت docx

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۵
حجم ۱۷ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

پرسشنامه مقیاس میل به طلاق روزلت، جانسون و مورو (۱۹۸۶) با نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی، بررسی مولفه ها و خرده مقیاس ها، ۲۸ سوالی در قالب فایل ورد word و با فرمت docx

 

 

معرفی و هنجاریابی پرسشنامه مقیاس میل به طلاق 

       این پرسشنامه اولین بار به وسیله روزلت، جانسون و مورو (۱۹۸۶)، طراحی شد. این پرسشنامه یک ابزار ۲۸ سوالی است که برای ارزیابی زوجین مستعد و متمایل به طلاق به کار می رود، که دارای ۴ بُعد است و هر بُعد ۷ سوال دارد، بعد تمایل برای خارج شدن (متمایل به طلاق)، بعد تمایل به مسامحه، بعد ابراز احساسات و بعد وفاداری است. هر آیتم به وسیله مقیاس درجه‌بندی ۷ تایی نمره‌گذاری می‌شود (۱=هرگز. ۲= بندرت. ۳= خیلی کم. ۴=کم. ۵ = زیاد. ۶ = خیلی زیاد. ۷ =همیشه). بنابراین نمره های این پرسشنامه با جمع نمرات ماده ها به دست می آید. به عبارت دیگر کمینه و بیشینه  نمره های اندازه گیری تمایل یا عدم تمایل به طلاق می باشد، که نمرۀ بالا حاکی از میزان بالای تمایل به طلاق در آزمودنی ها است. در پژوهش حاضر دو بعد یعنی تمایل برای خارج شدن و بعد تمایل به مسامحه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. روزلت، جانسون و مورو (۱۹۸۶)در تحلیل آماری این پرسشنامه ضریب آلفا برای؛ بعد خارج شدن(متمایل به طلاق)(۹۱/۰)، بعد ابراز احساسات (۷۶/۰)، وفاداری (۶۳/۰) و بعد مسامحه (۸۶/۰) گزارش کردند(روزولت و بونک ، ۱۹۹۳). 

       این پرسشنامه توسط داوودی، اعتمادی و بهرامی(۱۳۸۷) در ایران هنجاریابی شد و  بر روی۴۰ زوج اجراء شد که پایایی آن با استفاده از شیوه آلفای کرونباخ برای کل نمونه۸۸/۰ (۸۹ /۰ برای زنان و ۸۷/۰برای مردان) بدست آمد و میزان آلفای کرونباخ برای خرده مقیاس های تمایل برای خارج شدن ۸۹/۰، ابراز احساسات ۹۰/۰، وفاداری ۸۶/۰ و مسامحه ۷۲/۰بدست آمده است.

 

 

تفسیر و نمره گذاری پرسشنامه مقیاس میل به طلاق

   این پرسشنامه اولین بار به وسیله روزلت، جانسون و مورو (۱۹۸۶)، طراحی شد. این پرسشنامه یک ابزار ۲۸ سؤالی است که برای ارزیابی زوجین مستعد و متمایل به طلاق به کار می رود، که دارای ۴ بعد است و هر بعد ۷ سؤال دارد، بعد تمایل برای خارج شدن (متمایل به طلاق)، بعد تمایل به مساحمه، بعد ابراز احساسات و بعد وفاداری است. هر آیتم به وسیله مقیاس درجه بندی ۷ تایی نمره گذاری می شود (۱ = هرگز، ۲ = بندرت، ۳ = خیلی کم، ۴ = کم، ۵ = زیاد، ۶ = خیلی زیاد، ۷ = همیشه). بنابراین نمره های این پرسشنامه با جمع نمرات ماده ها به دست می آید. به عبارت دیگر کمینه و بیشینه نمره های اندازه گیری تمایل یا عدم تمایل به طلاق می باشد، که نمره بالا حاکی از میزان بالای تمایل به طلاق در آزمودنی ها است. 

 

 

روایی و پایایی پرسشنامه میل به طلاق روزولت

در پژوهش حاضر دو بعد یعنی تمایل برای خارج شدن و بعد تمایل به مساحمه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. روزلت، جانسون و مورو (۱۹۸۶) در تحلیل آماری این پرسشنامه ضریب آلفا برای، بعد خارج شدن (متمایل به طلاق) (۹۱/۰)، بعد ابراز احساسات (۷۶/۰)، وفاداری (۶۳/۰) و بعد مسامحه (۸۶/۰) گزارش کردند (روزولت و بونک، ۱۹۹۳).
   این پرسشنامه توسط داوودی، اعتمادی و بهرامی (۱۳۸۷) در ایران هنجاریابی شد و بر روی ۴۰ زوج اجراء شد که پایایی آن با استفاده از شیوه آلفای کرونباخ برای کل نمونه ۸۸/۰ (۸۹/۰ برای زنان و ۸۷/۰ برای مردان) بدست آمد و میزان آلفای کرونباخ برای خرده مقیاس های تمایل برای خارج شدن ۸۹/۰، ابراز احساسات ۹۰/۰، وفاداری ۸۶/۰ و مسامحه ۷۲/۰ بدست آمده است. تحلیل عاملی پرسشنامه در جدول ۳-۵ آمده است.

 

 

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: