مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شکر و نیشکر

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شکر و نیشکر

پروژه کارافرینی فرآیند تولید شکر و نیشکر در ۹۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۹۴
حجم ۲ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی طرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فرآیند تولید شکر و نیشکر در ۹۴ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

مقدمه و هدف
کلیات
تولید شکر و نیشکر در جهان 
تولید شکر و نیشکر در ایران 
نیشکر کاری در ایران 
تولید شکر نیشکری در ایران 
نیشکر کاری در خوزستان 
کشت و صنعت کارون 
ترکیب شیمیایی نیشکر
مواد آلی غیر از ساکاروز 
اسید های آلی 
ترکیبات غیر آلی 
ترکیبات ازت دار 
فرایند تولید شکر از نیشکر 
مقدمه
برداشت نیشکر 
مواد زائد همراه نی 
آماده سازی نی 
شستشوی نی 
خرد کردن نی 
عصاره گیری 
زلال کردن
صافی های خلاء
تبخیر کننده ها
تبلور 
سانتریفوژ 
ترکیبات شربت نیشکر 
پلی ساکاریدها 
لوان 
پکتین 
سلولزان 
نشاسته 
دکستران 
مشخصات فیزیکی شیمیایی دکستران
تولید دکستران
مشخصات جنس لوکونوستوک 
میکربهای موجود در کارخانه قند 
میکروارگانیسم های نیشکر 
سالم سازی آسیاب ها 
روش های سریع اندازه گیری دکستران
پلی ساکاریدهای نیشکر
صمغ درنی ترش
پلی ساکاریدهای بخش تصفیه 
ضایعات ناشی از دکستران 
ضایعات نامعلوم 
تداخل در اندازه گیری درصد قند 
مشکلات ناشی از دکستران در تصفیه و تولید شکر خام 
اثر بر شربت زلال کنندها 
اثر دکستران بر صاف شدن 
اثر دکستران بر ناروانی 
اثر بر بلورهای ساکاروز
اثر بر سرعت رشد بلورها 
اثر بر شکل بلورها 
اثر بر ظرفیت کارخانه 
اثر بر خلوص ملاس نهایی 
مواد و روشها 
اثر روش های برداشت بر روی سرعت تشکیل دکستران 
نمونه برداری 
آزمایشهای مربوط به نی 
تعیین ماده خشک 
تعیین درصد قند (پلاریمتری)
درجه خلوص 
تعیین قند معکوس 
اندازه گیری دکستران 
آزمایشهای مربوط به شربت 
اثر دکستران بر انحراف پلاریزاسیون 
اثر استات سرب بر حذف دکستران 
اثر فرمالین 
روش های آماری 
روش های تجزیه واریانس 
رگرسیون 
نتایج و بحث
آزمایشهای نیشکر 
آزمایش قند 
آزمایش درجه خلوص 
آزمایش PH 
آزمایش نسبت کیفیت راندمان تولید و شکرخام 
آزمایش دکستران 
آزمایش قند معکوس 
آزمایشهای شربت 
آزمایشهای قند معکوس
آزمایش دکستران 
آزمایش اثر دکستران بر انحراف پلایمتری 
آزمایش اثر فرمالین 
آزمایش اثر استات سرب بر حذف دکستران 
ضمیمه 
منابع مورد استفاده 

 

بخشی از متن

تولید شکر در سال ۸۳ در مقایسه با سال ۶۳ رشدی معادل ۲۰۴ درصد داشته است و تولید نیشکر در طی این سالها نیز رشدی معادل ۲۴۶ درصد داشته است که شکر تولیدی از نیشکر در حدود ۴۵ درصد تولید داخلی را به خود اختصاص داده است.
مصرف سرانه کشور معادل ۳۵ کیلو قند و شکر می باشد که تولید داخلی بیش از ۵۰ درصد مصرف داخلی کشور داخلی کشور را تامین نموده است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: