مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

گزارش کار آموزی در کارخانه فرآورده های گوشتی ، تکنولوژی مواد غذایی

گزارش کار آموزی در کارخانه فرآورده های گوشتی ، تکنولوژی مواد غذایی

گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه فرآورده‌های گوشتی در ۱۱۱ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۱۱
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه فرآورده‌های گوشتی در ۱۱۱ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

فصل اول : مقدمه و کلیات
بخش اول : گوشت
بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان
بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون
بخش چهارم : تاریخچه تأسیس و بهره برداری کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان
بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی
هدف
دامنه کاربرد
شرایط عمومی واحدهای تولیدی و فرآورده‌های گوشتی
کنترل‌ها و تسهیلات بهداشتی
شرایط بهداشتی لازم برای مواد اولیه مصرفی
شرایط بهداشتی در روند تولید
شرایط بهداشتی در ذخیره سازی
شرایط بهداشتی لازم در مراحل مختلف حمل و نقل
دستور العملهای لازم در مورد بسته بندی و نگهداری انواع فرآورده‌های گوشتی
فرآورده‌های گوشتی در بسته بندی بدون هوا
کنترل‌های بهداشتی و آزمایشگاهی
فصل دوم : خط تولید فرآورده‌های گوشتی    
بخش اول : دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز
چرخ‌های گوشت
دستگاه کاتر
دستگاه مخلوط کن
دستگاه تامبلر
دستگاه خمیر زن
دستگاه سپاراتور
دستگاه بادرولیما (استخوان گیری)
دستگاه انژکتور
دستگاه پرکن (فیلر)
دستگاه مکمل فیلر
اتاقک های مخصوص دو دادن
دستگاههای مخصوص حرارت دادن
دستگاه یخ ساز
دستگاه یخ خرد کن
دیگ بخار
سایر دستگاه ها و سایر وسایل مورد نیاز
سردخانه زیر صفر
سردخانه بالای صفر
آسیاب
قصاب خانه
انبار مواد پر کننده، ادویه جات و مواد نگهدارنده
انبار روغن
بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی
مهمترین اثرات گوشت
مواد افزودنی و اثرات آنها
سبزی های معطر خوراکی و ادویه
بخش سوم : پروسه تولید
پوشش ها
مراحل آماده سازی برای ارسال
بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان 
فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی
بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری
بخش دوم : آزمایش های شیمیایی
بخش سوم : آزمایش‌های میکروبی
فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات 
ضمایم
منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: