گزارش کارآموزی شیمی در پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی
گزارش کارآموزی شیمی در پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی
گزارش کارآموزی شیمی در پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی در ۴۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۴۸ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | مهندسی شیمی |
توضیحات کامل
گزارش کارآموزی شیمی در پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی در ۴۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
نانو در صنایع غذایی
مقدمه
بسته بندی و سلامت مواد غذایی
فرآوری مواد غذایی
جمع بندی
فواید گوجه فرنگی
اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مواد غذایی
پروسه تولید
آزمایشگاه
فرآیند تولید
تقسیم بندی نمک ها
عامل ضد کلوخه شدن
قند معکوس و ید
مقادیر مجاز نمک و سدیم دریافتی
نمک های جایگزین
خیار شور ویژگی ها و روشهای آن
تعاریف
ویژگی ها
آلوده کننده های فلزی
روش کار
اندازه گیری اسیدیته
اندازه گیری PH
ترشی ها
آزمایشات میکروبی
استاندارهای خیارشور و ترشی
باکتری ها
کپک و مخمر
اسیدیته- PH – BX
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت